Tip fra hudspecialisten: Her er de bedste råd til uren hud
Foto: PR
Skønhed

Tip fra hudspecialisten: Her er de bedste råd til uren hud

af Maria Beyer Nielsen 7/11/2017
Har du tilstoppet porer og tendenser til hud som er fedtet og uren? ELLE har talt med Daniela Fraser, som er kosmetiker og indehaver af hudklinikken Complete Me. Daniela guider dig her mod en renere hud à la porcelænshud med sine bedste tips og tricks samt forslag til vigtige produkter til netop denne hudtype.

Daniela Fraser er ikke som andre kosmetologer. Hun grundlagde sin klinik ’Complete Me’ i 2002, ud fra en personlig hovedpine, der påvirkede hendes liv dagligt: Daniela kæmpede selv med akne som ung, og ved derfor bedre end de fleste kosmetologer, hvor vigtigt det er at benytte de helt rigtige plejeprodukter og behandlinger for at få den perfekte hud, vi alle drømmer om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Mange, som har tendens til at have uren hud, kommer i den bedste mening ofte til at overbehandle sin hud. Det er da også fristende, at forsøge at bekæmpe tilstanden med skrappe midler, men dette kan forværre tilstanden på sigt," forklarer Daniela.

Og før Daniela afslører hvilke tips hun har til dig med uren hud, samt hvilke produkter du bør gå efter, så er lidt baggrundsinfo nødvendigt. For hvordan kan uren hud identificeres?

Uren hud identificeres ved tilstoppede porer - og inflammation i hudens porer er ikke til at undgå. Netop derfor skal man være ekstra påpasselig med sin hudpleje. Ofte er huden tør på overfladen, og dette kan være med til at hudens talg (hudens naturlige olie), ikke kan udskilles, men i stedet hober sig op i porerne som tilstopper – og dermed fremgår huden uren.

Læs også: Glem alt om foundation med denne 12 ugers mirakelkur fra Nimue

Daniela forklarer, at uren hud råber om hjælp til at befri sig for tørre, døde celler på hudens overflade, som er med til at stoppe porerne yderlige. Og du kan hjælpe din hud godt på vej med en god peeling. En god peeling er tommelfingerreglen i kampen mod uren hud, og her er flere af Danielas bedste råd til dig med uren hud:

- Find en god peeling uden skrubbekorn! Alternativt kan du gå efter en eksfoliering med AHA (frugtsyrer) eller enzyzmer, som kan hjælpe til at fjerne de døde hudceller.

- Få fingrene i en creme, som beskytter huden mod fugttab og faktorer såsom vejr og daglig forurening. Hvis huden er fedtet med store porer, vælg da en let og vandbaseret fugtcreme. Hvis huden er tør, skal cremen være mere fed – især i vinterhalvåret.

- En professionel ansigtsbehandling er altid en god ide: En dybderens kickstarter vejen til en renere hud.

Se de produkter, som ELLEs skønhedsredaktion nøje har udvalgt i galleriet nedenfor, der vil hjælpe dig med uren hud godt på vej mod en renere, friskere hud - for hvem vil ikke gerne have den smukke og glatte porcelænshud du altid har drømt om?

Psst… Leder du efter din næste effektive behandling til uren hud? Så er det værd at besøge Daniela og hudklinikken Complete Me lige her. Du kan også læse de andre artikler i serien ’Tip fra Hudspecialisten’: Sensitiv hud, hud til sidst i 20'erne og tør hud- der er hjælp at hente uanset hudtype!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her