Ugens sunde anbefaling: Kurhotel Skodsborg
Foto: ELLE Danmark
Sundhed

Ugens sunde anbefaling: Kurhotel Skodsborg

af Redaktionen 3/03/2017
Denne uges sunde anbefaling er dedikeret til Kurhotel Skodsborg, som ligger i de smukkeste omgivelser nord for København og indeholder alt, hvad hjertet kan begære inden for spa, wellness, smuk natur, hygge og skønne restauranter med noget for enhver smag.

Du behøver ikke at tage langt væk fra København for at komme til et sted, hvor du kan indlogere dig i afslappende, naturlige og lækre omgivelser med et misundelsesværdigt udkig til Øresund.

På Strandvejen mellem København og Helsingør ligger Kurhotel Skodsborg, der med sin karakteristiske hvide søjlegang huser 83 værelser, en (kæmpe)spa med 16 kolde og varme badeoplevelser og hele tre forskellige spiseoplevelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kurhotel Skodsborg overlader intet til tilfældighederne, og hvad enten du kigger forbi til middag i deres restauranter The Brasserie eller The Restaurant by Kroun, besøger deres store spa-område, nyder en overdådighed champagnebrunch i The Lobby, eller forkæler dig selv med et helt ophold, så er der kræset for alle detaljer, og du kan ikke andet end at føle dig i virkelig gode hænder.

Se også: Ugens sunde anbefaling: Get-away til Ystad Saltsjöbad

I anledning af årets Oscar-uddeling, som fandt sted i Hollywood søndag den 26. februar 2017, var ELLE checket ind på Kurhotel Skodsborg, hvor vi rapporterede direkte fra de små happenings på den røde løber til de større optrædener (og bommerter, åbenbart) på scenen.

ELLEs udsendte checkede ind på hotellet kl. 13, hvor vi på bedste Hollywood-manér startede vores ophold med en overdådighed champagnebrunch i The Lobby med ALT hvad hjertet måtte begære på sådan en tidlig søndag eftermiddag; røræg og bacon, frisk frugt, delikate fiskeanretninger, yndige små kager, hjemmebagt brød og croissanter, ost og pålæg i flere afskygninger og (vigtigst af alt) masser af skønne bobler. The Lobby, som ligger i forlængelse af hotellets reception, er lækkert indrettet med fine velour sofaer og små pufs i skønne sarte og douchede farver, hvide marmorborde og i det ene hjørne gemmer sig en pejs. The Lobby er åben for alle hver søndag, og kræver ikke en reservation til hotellet.

Eftermiddagen blev tilbragt i det store spa-område og bød også på et hurtigt dyp i Øresund - og det på trods af, at kalenderen sagde februar (hvad gør man ikke for at skulle holde sig vågen en hel nat?). I spaen findes der 16 forskellige kolde og varme badeoplevelser, så hvad enten du er til det iskolde, utrolig varme, eller midt i mellem, så skal der nok være en aktivitet, der passer til dit temperament. Deres saunagus må du dog ikke gå glip af – den oplevelse er helt fantastisk.

Læs også: Ugens sunde anbefaling: California Kitchen

Hotellet har to restauranter, The Restaurant by Kroun, som inviterer til gourmet med en forudbestemt menu, og The Brasserie, som sætter rammerne for en mere casual, men dog stadig delikat aften. Fælles for de to restauranter er, at det er de gode råvarer og de nordiske referencer, som er kendetegnende. Vi nød en 3-retters middag i The Brasserie, som bestod af røget laks, skærising med palmekål, porre og kartofler og en dessert med ananas. Efter middagen burede vi os inde på værelset foran fladskærmen med champagne på køl og computeren lige ved hånden, klar til at holde os vågen hele natten og rapportere fra The Oscars. Det kæmpe badeværelse med hele to store håndvaske og et smukt karbad drømmer vi stadig om.

Da Oscar-showet sluttede (kl. 6.15) startede vi vores mandag med saunagus efterfulgt af endnu et koldt dyp i Øresund, og vi skal da lige love for, at det tog det værste af pandaøjnene og gav os en god, sund og frisk start på dagen.

Morgenmaden serveres i The Brasserie, hvor der i dagslys er kig til Øresund, og også den er rigtig lækker med friskbagt palæobrød, havre- og chiagrød, frugt, æg og rødbedejuice.

Kurhotel Skodsborg er et besøg værd, og hvad enten dit formål er, at komme ned i gear, nyde en lækker middagsoplevelse, dase en dag i spaen, nyde en getaway med din kære, eller en blanding af det hele, så forstår de, at sætte nogle rammer, der vil give dig præcis det ophold du ønsker, eller trænger til.

I galleriet kan du se flere billeder fra vores ophold på Skodsborg Kurhotel og du finder flere informationer om kurhotellet her.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her