Mode
Foto: Linn Grubbström
Sundhed
Mad for begyndere: Blomkålscouscous med persilleolie
af Maria Harder
9/08/2016
Linn Grubbström, også kendt som 'Frk. Kræsen', udgiver snart sin nye kogebog, og i den anledning har vi fået lov til at give jer en forsmag og dele i alt fire opskrifter med jer på elle.dk. Her får du opskriften på en nem og sprød blomkålscouscous med hjemmelavet persilleolie og granatæblekerner.
I anledning af, at Linn Grubbström aka. 'Frk. Kræsen' snart lancerer sin anden kogebog, 'Mad for begyndere - mere grønt', har vi her på elle.dk fået lov at dele fire af hendes skønne og nemme opskrifter med jer. Læs også: Mad for begyndere: Sådan laver du sunde pirogger Linn Grubbstöms nye kogebog rammer butikkerne den 25. august 2016, men allerede nu kan du få en forsmag på nogle af hendes mange nemme og sunde opskrifter. Her får du opskriften på en sund og lækker blomkålscouscous med hjemmelavet persille- og ramsløgsolie og granatæblekerner, der er perfekt som tilbehør denne sommer. Læs også: Mad for begyndere: Cremet ærtesuppe med avocado og rejer I galleriet finder du de syv simple trin til, hvordan du laver blomkålscouscous med persilleolie og granatæble. Salaten tager ca. 30 min at lave, og der er til 2-3 personer - velbekomme! Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur