Mad for begyndere: Sådan laver du sunde pirogger

Pirogger
Foto: Linn Grubbström
Hvis du er ny i køkkenet, men gerne vil lære at lave nem og sund mad, så skal du tage at læse med her, hvor vi giver dig opskriften på saftige pirogger med artiskok og spegepølse. 
 
Opskriften stammer fra Frk. Kræsens nyeste kogebog 'Mad for begyndere – mere grønt', der er lavet til alle dem, der gerne vil lære at lave mad og samtidig få mere grønt ind i hverdagen.
 
 
Kogebogen, der er skrevet af Linn Grubbström, udkommer den 25. august 2016, og de næste fire uger har vi her på ELLE fået lov at dele fire lækre opskrifter fra den nye kogebog. 
 
I 2015 udgav Linn Grubbstöm kogebogen 'Mad for begyndere', der blev en stor success, og nu kommer efterfølgeren så, hvor hun fokuserer mere på, hvordan vi også får det grønne ind i madlavningen.
 
Frk. Kræsen har allerede hjulpet tusindvis af begyndere med at komme godt i gang i køkkenet, og den nye kogebog 'Mad for begyndere - mere grønt'  indeholder i alt 63 opskrifter, der er opdelt efter årstider.
 
Samtlige opskrifter er forklaret trin for trin med tilhørende billeder, så madlavningen bliver nem og ligetil. Retterne er enkle og kan laves af alle på 30-45 minutter.
 
 
Se med i galleriet hvor vi giver dig Frk. Kræsens opskrift på saftige pirogger med artiskok og spegepølse.
 
Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Opskrift: Pirog med artiskok og spegepølse

Relaterede artikler