Nyhed Zara udvider med ny skønhedslinje – her er alt, du skal vide

Foto: Oliver Hadley Pearch / Zara

Highstreet-giganten, Zara, er kendt for sine fast fashion-produkter, som altid følger modens trends og tendenser – og nu udvider de med en skønhedslinje!

Modsat sine andre highstreet-konkurrenter, som for eksempel Asos, H&M, Forever 21 og Boohoo, så er skønhedsbranchen et helt nyt step for Zara – jovist har de dyppet deres tæer i feltet med deres parfumesamarbejde med Jo Malone, men den nye skønhedslinje er en væsentlig større tilføjelse til brandets portefølje.

Læs også: Dette geniale concealer-hack løfter dit ansigt på 0,5

Det er sammen med makeup artist Diane Kendal, en favorit blandt designere som Proenza Schouler og Marc Jacobs, at Zara har udviklet sin nye skønhedslinje.

Diane fortæller om samarbejdet:

”Dette er første gang, at jeg har haft muligheden for at starte fra bunden med et brand, som ikke allerede havde en eksisterende makeup-linje … Og princippet i at Zara ønskede, at gøre det hele på en etisk ansvarlig måde var vigtigt for mig.”

Læs også: Derfor må du godt springe morgenmaden over

Det er bestemt også et stort – og vigtigt – skridt for Zara, og vi er glade for at høre, at de med deres skønhedslinje fokuserer mere på miljøet. Det er der nemlig brug for.

Alle produkterne er da også certificeret fri for kemikalier, og al emballage er ligeledes genopfyldelig, så du blot kan genbruge produkterne frem for at skulle købe nyt.

Foto: Maxime Poiblanc / Zara

Zaras beauty director, Eva Lopez, fortæller, at målet med Zaras nye skønhedslinje er at være inkluderende.

”Vores ambition var at kreere en kollektion som alle, uanset køn, hudfarve, alder eller personlig stil, ville ønske at bruge,” fortæller hun.

Læs også: 5 spørgsmål om selvbruner - og svarene, der overrasker

Den nye skønhedslinje udkommer den 12. maj både online og i butikkerne, og vil i første omgang bestå af produkter til læberne, øjnene, ansigtet og neglene i over 130 forskellige farver og i priser fra 60-200 kr.

Foto: Nadine Ijewere / Zara

Foto: Nadine Ijewere / Zara

Efter at have set Zaras smukke og i iøjefaldende kampagnebilleder, kan vi ikke andet end at glæde os til den nye skønhedslinje!

Læs også: Derfor skal du vedligeholde dine rutiner - også under hjemmearbejdet

Psst … I galleriet herunder kan du se ELLEs skønhedsredaktør, Maria Frederikke Munch Thorgaards budgetvenlige skønhedsfavoritter. Vi afventer i spænding, om nogle af Zaras produkter i fremtiden kommer med på listen!

Marias budgetvenlige favoritter

Læs også: Glossiers nyeste mirakelprodukt har ramt hylderne

Relaterede artikler