Smuk hud på 60 sekunder Glossiers nyeste mirakelprodukt har ramt hylderne

Foto: Glossier

Da det hypede amerikanske brand, Glossier, med Emily Weiss i spidsen, blev lanceret i 2014, spurgte de deres allerede dengang mange fans om, hvad deres ønsker til en ansigtsrens var. Resultatet af ønskerne blev til bestselleren ’Milky Jelly Cleanser’, der kan bruges af alle hudtyper, og som også kan bruges til at fjerne øjenmakeup med.

Det var dog aldrig meningen, at ’Milky Jelly Cleanser’ skulle stå alene, for mange havde også et ønske om en ansigtsvask, der virkede eksfolierende. Her kommer den helt nye Glossier-rens ind i billedet: ’Cleanser Concentrate’. En ansigtsrens uden parfume, som rengør i dybden og genstarter huden.

’Cleanser Concentrate’ er mild nok til hverdagsbrug - medmindre du har meget tør hud, så skal du nøjes med at bruge den et par gange om ugen.

Læs også: De 10 bedste mascara på markedet lige nu

Og det bedste af det hele? Cleanseren er enomt drøj! Du skal blot bruge ét pump, som du masserer ind i huden i 60 sekunder, hvorefter du skyller ansigtet med vand – et voila! Ren og smuk hud, der er klar til dine efterfølgende hudplejefavoritter.

’Cleanser Concentate’ koster 150 kr. for 100 ml, og kan købes lige HER.

Læs også: Derfor skal du vedligeholde dine rutiner - også under hjemmearbejdet

Foto: Glossier

Læs også: 5 ting, du skal vide om naturlige deodoranter

Relaterede artikler