Quick fix Dette geniale concealer-hack løfter dit ansigt på 0,5

Foto: Imaxtree

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker en god concealer. Den redder os gang på gang med sin både opkvikkende og dækkende effekt.

Lige fra at dække mørke rander under øjnene når nætterne har budt på for mange vågne timer (hvad end det har været på grund af et dansegulv eller en grædende baby), til at dække irriterende bumser og anden rødmen – concealeren got you covered!

Og gæt en gang – concealeren har endnu mere at byde på! En TikTok beauty tutorial fra influenceren, Megha Singh, har fået internettet til at gå amok.

Hun viser her i en video, hvordan du hurtigt, nemt og helt smertefrit kan løfte dit ansigt, og alt du skal bruge er en concealer og en beautyblender! Se hvordan Megha løfter sit ansigt på 0,5 i videoen herunder.

 

@meghaess
♬ BDASH Breathe - BDash

 

Vi kan i videoen se, hvordan Megha tilføjer concealer til specifikke områder i sit ansigt: under øjnene, langs underlæben, i øjenkrogen, ved næsen og ud fra øret. Efter hun har blendet det ind og lagt resten af makeuppen, viser hun kontrasten mellem den opløftede side og den uopløftede side – og vi er ret imponerede!

Læs også: Se hele det internationale ELLE Beauty Awards-show og vinderne her

Farvel til en fyldt makeup-pung, i fremtiden behøver vi ikke andet end en god concealer!

Psst … Har du helt styr på, hvilken concealer, du skal bruge for at lave det geniale concealer-hack? Hvis ikke, så har vi i galleriet herunder samlet et udvalg af nogle af vores yndlingsconcealers.

Concealer

Relaterede artikler