Met Gala 2017: De bedste beauty-looks

Foto: All Over Press

Traditionen tro på den første mandag i maj, forenedes mode og kunst på ypperligste vis på The Metropolitan Museeum of Art i New York til det prestigefulde årlige 'Met Gala'. The Met Gala markerer åbningen af udstilling i museets kostume-institut, og er kurateret af Vogues chefredaktør, Anna Wintour. Årets udstilling hylder designeren Rei Kawakubo, der er grundlægger og chefdesigner for Comme des Garçons. 

The Met Gala er et by invitation-only fundraising-arrangement for den sublime elite af superstjerner, modeller og ikke mindst modens magikere, der skaber ekstavagante og kunstneriske couture-kreationer til deres smukke muser specielt til aftenen. Det er nemlig en aften, hvor de kunstneriske udtryk er i højsæde, og derfor var der også skruet helt op i år, mandag den 1. maj var der som altid også skruet helt op for glamouren, da stjernerne viste sig frem på den røde løber. Men et er tøjet - og et helt andet er de dertilhørende beauty-looks, der også er et kunstfærdigt udstyrsstykke! 

Referencerne til Rei Kawakubo, der er kendt for sine ekstravagante, vilde og eksperimenterende designs, kunne tydeligt ses i stjernernes beauty-looks, hvor Comme des Garçons-udtrykket gik igen fra make-up til kjoler. 

Stjerner som Gigi Hadid, Katy Perry og Rihanna var blot nogle af dem, der viste deres fortolkning af de Rei Kawakubos smukke designs med vild make-up og smukke håropsætninger, der gik igen i deres show-stoppende outfits, imens model og skuespillerinde Cara Delevingne var klædt i Chanel fra top til tå med en særlig Chanel-'frisure', der om noget gjorde, at hendes nye karseklippede hårlook kom til sin ret

Læs også: Met Gala 2017: Alle kjolerne på den røde løber

Rei Kawakubo har været chefdesigner for Comme des Garçons de sidste 40 år.  Han er den første levende designer siden Yves Saint Laurent i 1983, der bliver hyldet til Met’s modeudstilling. Udstillingen åbner den 4. maj og vil vise nogle af de unikke kunstneriske modeværker, han har kreeret gennem sine mange år som designer.

Vi har samlet alle de smukkeste, vildeste og bedste beauty-looks fra årets Met Gala i galleriet herunder, så kig med og se hvordan Comme des Garçons-universet udspiller sig i beauty-verden, når tidens største stjerner fortolker det. 

Met Gala 2017: De bedste beauty-looks

Relaterede artikler