Vild forvandling: Selena Gomez har fået page og Cara Delevingne er blevet karseklippet

Foto: All Over Press

Sommeren er nær, og det betyder (tydeligvis), at de lange lokker skal af. I hvert fald hvis du spørger de to it-girls Selena Gomez og Cara Delevingne.

Læs også: Selena Gomez fylder 24 år - ELLE siger tillykke!

De to smukke damer, der ellers er kendt for deres fyldige og lækre lokker, har valgt at klippe deres gudesmukke hår af. Det kunne vi for nyligt se, da Selena Gomez offentliggjorde sin nye frisure på Instagram, hvor billedet viste den fineste page. Men selvfølgelig rocker den ultra-cool stjerne de korte lokker til perfektion!

Men hun er ikke den eneste, der kaster sig ud i noget nyt.

Model, skuespiller og it-girl Cara Delevingne er aldrig bleg for at prøve nye grænser af, og derfor har Cara Delevingne også taget makeoveren skridtet videre, da hun for nyligt blev spottet med helt karseklippet hår. Cara Delevingnes drastiske beslutning er dog et resultat af, at hun på nuværende tidspunkt er i gang med at indspille en film i Toronto, hvor den korte frisure er et must. 

Og man må give modellen, at hun tager sit forholdsvis nye erhverv som skuespillerinde seriøst. For i stedet for at få at få dækket håret til med en paryk, som de fleste skuespillerinder vælger, under indspilningen, har hun altså valgt, at gå all-in med en permanent klipning. 

Se også: Få bryn som Cara Delevingne

Cara Delevingne har tidligere teaset for, at hun skulle barbere sig skaldet til rollen, hvorfor hun det sidste stykke tid er blevet set med forskellige sjove og anderledes frisurer, herunder en kort, blå page og helt kort, platinblond hår.

Filmen, som Cara Delevingne spiller med i, hedder ’Life in a Year’ og udkommer i 2018. Den handler om en dreng (spillet af Jaden Smith), der finder ud af, at hans kæreste (Cara Delevingne) er blevet diagnosticeret med en uheldbredelig sygdom, der betyder, at hun kun har et år tilbage at leve i.

Se billederne af de to it-girls nye frisurer nedenfor:

 
 
 

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

25. Apr 2017 kl. 1:00 PDT

 

Relaterede artikler