ILLUM åbner eksklusiv Beauty Hall

ILLUM åbner eksklusiv Beauty Hall
Foto: PR

ILLUM har netop løftet sløret for planerne om deres nye skønhedsunivers, som bliver en realitet i maj 2017. Resultatet er en 1500 m2 stor Beauty Hall, som rummer mere end 120 luksusbrands fra både Danmark og udlandet. 

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 februar-favoritter

Den nye Beauty Hall kommer til at samle kendte luksusbrands som Chanel, NARS, Sensai og La Prairie, men vi kan også glæde os til nye, hypede brands som Hourglass, By Kilian, Balmain Paris Hair Couture og Ouai, som Kardashian-søstrenes faste frisør står bag. 

Om åbningen af den eksklusive Beauty Hall siger ILLUMs administrerende direktør, Jeanette Aaen:

"Vi glæder os utroligt meget til at åbne ILLUM Beauty Hall, der understreger vores målsætning om ikke blot at være et førende stormagasin, men ligeledes et samlet oplevelseshus som inspirerer. Vi ser frem til at kunne byde velkommen til verdens førende beauty brands, og til at introducere den nyeste teknologi og undervisning inden for hår, skønhed og kosmetik.” 

Se også: Paris Fashion Week FW/17: Backstage til Balmain Hair Couture

Udover muligheden for at købe eksklusive produkter, kan du også få fikset dine bryn og negle i den nye Brow Bar og Nail Bar, deltage i makeup-kurser, få isat hårextensions og meget mere. 

ILLUMs Beauty Hall åbner i maj 2017.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler