glossier-lancerer-glossier-play-elle-dk.jpg
Foto: Glosser
Glossier-nyhed

Glossier lancerer nyt mærke: Byd velkommen til farverige Glossier Play

af Nikita Hoffmann Andersen 4/03/2019
Makeup-brandet, Glossier, har i sandhed taget verden med storm. De fleste af os har allerede investeret i Boy Brow, Haloscope og Cloud Paint, og nu udvider Glossier universet med et nyt mærke: Glossier Play.

I 2014 lancerede Glossier-direktør, Emily Weiss, og teamet bag Glossier fire produkter.

De var på en mission. De ville demokratisere skønhed og give kvinder verden over en følelse af frihed.

Og den mission må vist siges at være løst. Glossier har i skrivende stund 1,8 millioner følgere på Instagram, og det er vist de færreste af os, der endnu ikke har prøvet kræfter af med de lettilgængelige og smukt indpakkede produkter – eller har besøgt den berømte flagskibsbutik på Lafayette Street i New York.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fem år efter Glossiers fødsel er det så blevet tid til at udvide brandet med et nyt mærke.

Glossier Play lanceres mandag den 4. marts 2019.

På mange måder har Glossier Play dog altid været en del af Glossier - for brandets fokus har altid været en verden af farver.

Læs også: Glossier lancerer et nyt produkt - og folk står allerede i kø efter det.

Teamet bag Glossier afslører, at de har arbejdet på Glossier Play i to år. De har nørdet formler og udforsket en ny verden for at opnå de allerbedste materialer og nuancer til dig. Glossier Play handler – ligesom Glossier – nemlig ikke om et bestemt udseende, men derimod om at have det sjovt med makeuppen og om at vække din begejstring.

Foto: Glossier
glossier-lancerer-glossier-play-2-elle-dk.jpg

Glossier Play lancerer fire produkter i 28 forskellige nuancer samt to redskaber. Byd velkommen til... *trommehvirvel*...

Colorslide.

Colorslide er en farverig eyeliner, der holder hele dagen (og natten med). Eyelineren er kraftigt pigmenteret, og dens formula gør, at den hverken smuldrer eller tværes ud. Du kan derfor trygt føre den på både øjenlåg og den våde kant uden at tjekke dig i spejlet hvert femte minut (så skal det i hvert fald kun være fordi, du ikke kan lade være). Eyelineren kommer i 14 forskellige matte og metalic farver.

Colorslide koster 120 kroner og kan shoppes lige HER.

Foto: Glossier
Colorslide.

Vinylic Lip.

Vinylic Lip er en højglans-lipgloss, der kommer i en brugervenlig click-and-apply-tube. Vinylic Lip lover perfekt glans, men uden at dit hår (og alt andet, der kommer i nærheden) sidder fast. Lipglossen kommer i 6 forskellige farvenuancer, der blandt andet byder på en blommefarve og sirenerød.

Vinylic Lip koster 120 kroner og kan shoppes lige HER.

Foto: Glossier
Vinylic Lip.

Glitter Gelée.

Glitter Gelée er glimmer på den nemme både. Dup de tusindvis af små glimmerstrø på huden, hvor du ønsker, og bemærk hvordan de fanges af lyset, når du bevæger dig. Glitter Gelée lover at holde i op til 12 timer, så det er bare med at komme ud på dansegulvet iført den indfangende gel, der kommer i 4 forskellige nuancer.

Glitter Gelée koster 110 kroner og kan shoppes lige HER.

Foto: Glossier
Glitter Gelée.

Niteshine.

Niteshine er en highlighter med dybde. Koncentratet lader dig bygge ovenpå, så længe du ønsker det, og du kan styre dit glow via applikatoren. Giv den gas på kindben, brynbenet, øjenlåg og næseryg og shine like the night.

Niteshine koster 150 kroner og kan shoppes lige HER.

Foto: Glossier
Niteshine.

De to redskaber, der også er en del af Glossier Play, hedder Blade og The Detailer og er en blyantspidser (perfekt til Colorslide) og en applikator, der sikrer præcis makeup (perfekt til Glitter Gelée).

Du kan købe produkterne separat eller gå ”all in” ved at forkæle sig selv med den samlende pakke, der kaldes Playground til 460 kroner.

Dette er kun begyndelsen for Glossier Play, der over den næste tid kun vil udvikle sit farverige og legesyge sortiment... Glossier came to play.

Du kan se meget mere til alle de nye produkter (i 28 forskellige farvenuancer) i galleriet herunder – når du har udvalgt dine favoritter, kan de shoppes lige HER.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her