En verdensnyhed Glossier lancerer et nyt produkt - og folk står allerede i kø efter det

Foto: PR
Glossier er virkelig dygtige. Ikke kun til at lave hype omkring deres produktlanceringer, men faktisk endnu dygtigere til at lytte til deres forbrugere. Deres produkter bliver nemlig udviklet ud fra de behov, som forbrugerne tilkendegiver, at de har.
 
 
Derefter tilsat et lækkert og brugbart design, som er særdeles Instagram-venligt, samtidig med at det er virkelig effektivt indhold med overskuelige rutiner, gør, at Glossier rent faktisk lever op til deres hype. Så når de i dag lancerer et nyt produkt; ’Milky Oil’, står folk naturligvis allerede i kø for at få fingrene i det. 
 
Men hvad er det, de står i kø for?
 
Den nye 'Milky Oil' er en cocktail af miccelar (teknologien, som du kender fra de effektive men milde rensevand) og en letvægtsolie, der nemt fjerner vandfast og meget holdbar makeup. Den kan bruge overalt i ansigtet, men er først og fremmest udviklet til den stædige øjenmakeup og den langtidsholdbare ’jeg-flytter-mig-aldrig’ læbestift. Der er ingen parfume i den nye verdensnyhed, og indholdet er 100% vegansk, men er du til naturlige produkter, så skal du nok ikke lande her.
 
Formularen behøver ikke blive renset af (Yes, for alle os dovenlarsener), men de anbefaler dog, at man renser efter (nå, det varede kun et par sekunder). Til gengæld har Glossier et godt tip til os: Hvis du gerne vil have en ultra forfriskende oplevelse, når du bruger den nye ’Milk Oil’, så kan du opbevare den i køleskabet. Det gør absolut ingenting for hverken effektiviteten eller holdbarheden, men føles utrolig lækkert forfriskende.
 
 
I øvrigt skulle vil hilse fra Glossier og sige, at de bor i New York, bliver solgt på nettet, og synes, at du ser brandgodt ud i dag. Optur!
 
Milky Oil, der som sagt er en makeupfjerner til vandfast makeup, koster 90 kr. og bliver solgt på www.glossier.com
 
Foto: PR
 
 

Relaterede artikler