Clarins Forkæl dig selv med hudpleje fra Clarins og hjælp skolebørn i Madagascar

Den tidligere model og modedesigner, Lauren Bush Lauren, startede i 2007 organisationen Feed Projects, der sørger for at give måltider til skolebørn i nogle af verdens fattigste lande. Lauren, der er niece til den tidligere amerikanske præsident George Bush, startede programmet på vegne af FNs World Food Programme.

I 2011 indgik Lauren Bush Lauren fra Feed-projektet samarbejde med det franske hudplejemærke fra 1954, Clarins, og CEO Christian Courtin-Clarins.

Siden partnerskabets begyndelse i 2007 har Clarins og Feed sammen givet mere end 19 millioner måltider til tusinder af skolebørn i især Madagascar. Måltiderne gives på folkeskolerne for at opfordre børnene til at komme i skole.

Undersøgelser viser nemlig, at antallet af børn, der kommer i skole, fordobles, når der bliver serveret et skolemåltid.

Foto: Clarins

I denne uge kan du bidrage til skolebørnenes måltider.

Når du køber du et Clarins-produkt til en værdi af minimum 450 kroner, donerer du samtidig 10 måltider til skolebørn i Madagascar.

Køber du et Clarins-produkt til en værdi af minimum 650 kroner, donerer du 20 måltider til skolebørnene.

Læs også: Michael Kors støtter kampen for at mindske hungersnød med specieldesignede Watch Hunger Stop produkter.

Udover dit nye hudplejeprodukt (og god samvittighed) får du desuden en gave fra Clarins og Feed, der vidner om din donation. Ved donering af 10 måltider modtager du en make-up-pung med Clarins-prøver, mens du ved donering af 20 måltider modtager et shoppe-net ligeledes med Clarins-prøver.

Foto: Clarins

Feed-projektet kan støttes hos Clarins i Magasin på Kgs. Nytorv, Lyngby, Odense, Aarhus og Aalborg til og med den 4. november 2018.

Du kan se nærmere på Magasins store udvalg af Clarins HER

Relaterede artikler