Mit Beautyskab Marie-Louise Joensen
Foto: Kavian Borhani
Mit beautyskab

Marie-Louise Joensen: "Dette produkt får mig til at se ekstra frisk ud"

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 7/09/2021
Som mor til tre ved Marie-Louise Joensen, der står bag smykkebrandet MaryLou Jewellery, hvilke beautytips og -tricks, der virker. ELLE har besøgt smykkedesigneren og taget et kig i hendes beautyskab.

Denne artikel er første gang bragt i ELLEs juninummer 2021.

For Marie-Louise er tiden ofte knap, og rutinen er skåret helt ind til benet. Derfor er hendes skønhedsmæssige fokus frisk hud og farvede læber.

Læs også: Mit beautyskab med Bea Fagerholt

Hvordan ser din morgen- og aften-beautyrutine ud?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om morgenen foregår min ansigtsvask i badet med Avivirs 'Aloe Vera Skin Wash'. Derefter bruger jeg en kombineret toner og serum fra Whamisa. Den er drøj, helt vildt lækker at smøre på, og så trænger den hurtigt ind, hvilket er godt, fordi jeg sjældent har meget tid til mig selv. Jeg synes, den glatter huden ud og lægger en beskyttende hinde, inden jeg kommer min dagcreme fra enten Avivir eller Woods Copenhagen på.

Jeg afslutter med Tromborgs 'Eye Gel'. Aftenrutinen – når jeg når det – er ansigtsvask med ansigtsrensen fra Avivir, Tromborgs øjencreme og en natcreme fra Naturfarm med rabarber, der er god og virkelig budgetvenlig. Jeg faldt over den ved et tilfælde, da jeg skulle købe vaskepulver i en online-helseshop. Generelt er min hud ret nem, og jeg har en ide om, at jeg kan ligne en på 15 mange år frem, hvilket helt sikkert er genetisk.

Hvordan plejer du dit hår?

Det er et af mine hængepartier! Det er glat som bare fanden, så det får for det meste lov til at leve sit eget liv. Men jeg er ironisk nok virkelig fascineret af folk med velplejet hår, så indimellem tager jeg mig sammen og tænker, at jeg skal være tjekket. Så tager jeg en lille hårbørste med i tasken, så jeg ikke får jakke/krave-ugler i nakken.

Jeg vasker håret en-to gange om ugen, og lige nu bruger jeg Rudolph Cares shampoo og balsam, som virkelig har hjulpet på min tørre hovedbund. Jeg er faktisk blevet overrasket over, hvor stor en forskel den rigtige shampoo kan gøre. For at pleje håret ekstra bruger jeg af og til en hårolie, efter at jeg har vasket håret eller i tørt hår som en hårkur, der sidder natten over.

Læs også: Så ofte skal du rengøre dine makeupbørster

Hvilket skønhedsprodukt har fulgt dig flest år?

Der er ikke noget skønhedsprodukt, der har fulgt mig som sådan, da jeg engang har fået at vide, at kroppen har godt af variation mht. valg af shampooer, cremer osv, så hud og hår ikke vænner sig til og bliver afhængig af et specifikt produkt. Så når et produkt er brugt op, skifter jeg det som regel ud med et fra et andet mærke.

Dog vil jeg købe Naturfarms natcreme igen, fordi den har vist sig at være særligt god og prisvenlig. Det mærke, jeg har købt flest gange, må være Hurraw, fordi deres læbepomader med forskellige dufte er bløde som smør at putte på læberne.

Hvad er dine tre yndlingsmakeupprodukter?

Jeg er glad for Macs Powder Blush til kinderne, som jeg har i tre farver, Miilds 'Mineral Eyeshadow/Eyebrow Kit', som jeg mest bruger på mine bryn, men også af og til som øjenskygge, og så elsker jeg læbepomader med lidt farve i.

Læberne er en af de ting, jeg bedst kan lide ved mit ansigt, og jeg synes, at en smule farve på dem gør, at jeg ser ekstra frisk og velplejet ud. Jeg er specielt glad for Notos, som jeg køber hos Ara'Kai Beauty.

Læs også: Skønhedsredaktionen: Her er neglelakken, vi vil have fingrene i nu

Hvad er dit forhold til parfumer?

Jeg bruger sjældent parfume, men hvis jeg gør, så er jeg glad for olier og naturparfumer. Jeg bryder mig ikke om parfumer, der hænger i luften, men er mere til det underspillede med naturlige og oliebaserede parfumer. Dem, jeg har, er købt i butikken My Favourite Things på Nørrebro i København, som er gode til at finde nye brands med en fin tanke og filosofi bag.

Hvor springer du over, når du har allermest travlt? Og hvor går du modsat ikke på kompromis rent skønhedsmæssigt?

Jeg springer ofte over med makeup og hårbørstning. Men jeg går sjældent ud ad døren uden at have skyllet sove-ansigtet af og brugt en creme, for jeg synes, det gør en forskel, i forhold til hvor frisk man ser ud.

Dit favorit-mor-beautyhack?

Blush! Det giver et mere friskt look, så selv en træt mor kan ligne en, der har fået masser af frisk luft.

Læs også: Glossier lancerer banebrydende produkt, vi bare må eje

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her