Nyhed Glossier lancerer banebrydende produkt, vi bare må eje

Foto: Glossier

Tilbage i april lancerede Glossier en ny eksfolierende ansigtsrens, 'Cleanser Concentrate', som blev skabt efter ønsket om en ansigtsvask, der også virker eksfolierende. 

Nu er Glossier igen klar med et nyt mirakelprodukt. I dag rammer A-vitamin cremen ’Universal Pro-Retinol’ nemlig hylderne, som er den nyeste tilføjelse i det populære brands hudplejeserie.

Læs også: Glossiers nyeste mirakelprodukt har ramt hylderne 

Det nye produkt er en genopbyggende natcreme med 0.5% pro-retinol, som er et A-vitamin, der fornyer huden på en skånsom måde.

Cremen er, ligesom ’Cleanser Concentrate’, velegnet til alle hudtyper med dets fugtighedsbevarende midler, der sammen med dets effektive ingredienser forbedrer fine linjer, porer, ujævne hudtoner og -teksturer.

Retinol kan forårsage irritation, tørhed og afskalning af huden, men med Glossiers nye creme, opnår du altså de samme fantastiske resultater, som med de traditionelle retinol produkter, samtidig med, at du undgår irritation i huden. 

Læs også: Glossier er klar med endnu en verdensnyhed, der sætter ønsket om fejlfri hud i førersædet 

Foto: Glossier

Sådan opnår du de bedste resultater

Produktet fungerer som en del af din aftenrutine og skal påføres efter din ansigtsrens og før din sædvanlige natcreme. Start med at bruge cremen en til to gange om ugen, og hvis du ønsker det, kan du langsomt arbejde dig op mod at bruge det hver dag, så længe du ikke oplever irritation i huden. 

Det er vigtigt at undgå øjenområdet og huske at anvende solbeskyttelse dagen efter brug, når du bruger retinol produkter, da huden bliver særlig følsom. Desuden er 'Universal Pro-Retinol' parfumefri, vegansk og curelty free. 

'Universal Pro-Retinol' koster 260 kr. og kan købes HER. Du kan også få ’Universal Pro-Retinol’ sammen med Glossiers solbeskyttelse ’Invisible Shield’ til 365 kr. (her sparer du 75 kr.).

Læs også: 5 vilde ting, du skal vide om det naturlige hudplejebrand Fresh

Relaterede artikler