Foto: Privat
Stjernefrisør

Marianne Jensen: "Dette produkt giver bedst volumen til dansk hår"

af Anne P 13/08/2019
Marianne Jensen har klippet og stylet alle fra supermodeller og Hollywoodstjerner til kongelige. Hun er World Wide Style Master for Kevin Murphy – hvilket er mindst lige så cool, som det lyder. Kom lidt tættere på den prisvindende frisør her….
Marianne Jensen blev udlært som frisør som 19-årig, hvilket er næsten 30 år siden. Hun har indtil nu haft sig lidt af en vild karriere, der har bragt hende jorden rundt flere gange. Hun har klippet skuespilleren Antonio Banderas korthåret fra en halvlang piratpage, klippet både HKH Kronprinsen samt HKH Kronprinsessen, og da hun skulle klippe Kate Moss i New York til en Burberry kampagne, skrev supermodellen først under på, at hun ikke ville sagsøge Marianne, skulle hun være utilfreds med klipningen (!) Man kan jo aldrig være for sikker…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det blev heldigvis heller ikke aktuelt, og derfor drøner Marianne fortsat derud af med masser af taknemlighed overfor de fantastiske relationer, hun har fået igennem hendes lange karriere, hvor hun trives med at få folk til at ligne den bedste og smukkeste version af dem selv. Men Marianne, hør lige her… Hvilket produkt anbefaler du oftest? Helt klart Anti.gravity fra Kevin Murphy fordi det passer så godt til dansk hår. Den giver volumen uden nogen tyngde.
Foto: PR
Hvornår fortalte du sidst en lille hvid løgn? Jeg prøver faktisk altid at sige tingene, som de er. Det er ikke altid lige nemt, men jeg vil gerne være ærlig og troværdig. Hvad er din favorit mascara? Jeg bruger M2 serum og vippebukker til hverdag, og mascara fra Tromborg når der er fest.
Foto: PR
Hvad er din guilty pleasure? Vin - jeg elsker at drikke god vin, og elsker at være tipsy… Hvilken solcreme foretrækker du? Tromborgs er lette og fine i teksturen, og så jeg spiser Imedeen Tan Optimizer, så min hud er forberedt til solen, - det er måske også min guilty pleasure, jeg elsker solen.
Foto: PR

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har givet? Du skal være dig selv! Jeg elsker alle dejlige piger og kvinder, der hviler i sig selv. Hvilken superkraft ville du ønske, du havde, og hvad ville du første gang bruge den til? Jeg ønsker mig en usynlig kappe, der altid ville beskytte mine børn... Dernæst ville jeg ønske, at jeg var i stand til at sænke temperaturen i Grønland, så indlandsisen ikke smelter i det sindssyge tempo, som den gør nu. Hvilket produkt synes du, er mest undervurderede? Jeg elsker Tromborgs samt Kjær Weis’ olier , som er mine yndlings. Jeg elsker det look, huden får med olie på.
Foto: PR
Læs også: Kronprinsesse Marys frisør, Søren Hedegaard: "Dette er det mest undervurderede produkt, jeg kender" Hvilket hårplejeprodukt sværger du til? Maxi Wash fra Kevin Murphy - en detox shampoo - jeg elsker at føle mig helt ren, hvilket denne dybderensende shampoo netop gør.
Foto: PR
Og så husk nu… At bruge hårkur! Minimum en gang om ugen. Jeg bruger selv Angel Mask fra Kevin Murphy. Den er nemlig udviklet til fint hår, så den tynger overhovedet ikke. Håret skal nemlig plejes med samme omsorg, som du plejer din hud. Og det kan ikke diskuteres!
Foto: PR

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her