Ekspertråd Kronprinsesse Marys frisør, Søren Hedegaard: "Dette er det mest undervurderede produkt, jeg kender"

Foto: Privat
Hår og makeupartist, Søren Hedegaard, er et ikon i modebranchen. Med mere end 40 års erfaring findes der ingen som Søren, der både rummer det abnorme talent han har, og størrelsen på hans gavmilde hjerte. Ikke alene er han gavmild med hans viden overfor spirende hår- og makeupartister, han er også en stor del af venligboerne, der har vist hjerterum og ekstrem gavmildhed overfor de syriske flygtninge, der rådvilde fandt frem til Danmark tilbage i 2017. Søren holder ferie i Nordjylland denne sommer, hvor han og manden Preben har et dejligt sommerhus tæt på Vesterhavet.
 
Hvilket produkt har du anbefalet oftest?
”Helt klart ’Serum Paradoxe’ fra Beaute Pacifique. Den er fantastisk under makeup – og også fantastisk hvis man blander et par dråber i sin foundation. Det letter dækkeevnen, og gør huden endnu mere naturlig og organisk at se på.”  Køb her.
Foto: PR
Hvornår fortæller du en lille hvid løgn?
“Den hvide løgn benytter jeg mig sjældent af, men når det skal være, er det som regel meget uskyldigt. Sidst var, da jeg en tidlig morgen i februar, hvor jeg skulle mødes med mine vinterbadervenner på stranden. Det var en af de der morgener, hvor det var meget svært at komme ud af sengen, så jeg valgte den lune dyne i stedet for det kolde vand, og undskyldte mit fravær med, at jeg havde sovet over.”
 
 
Hvilken mascara er din yndlings?
”Min favoritmascara er uden tvivl MACs Extended Play Gigablack Lash Mascara. Den opfylder alle de krav jeg har til volumen, farveintensitet, enkel emballage og en god børste.”  Køb her.
Foto: PR
 
Har du en guilty pleasure?
“Guilty Pleasure” er et pudsigt paradoks. På den ene side forbudt og på den anden en craving. Jeg tror min gulity pleasure er kartoffel-pizza, som jeg selv laver i ovnen eller på grillen i forskellige varianter. Jeg ville overveje at starte en Potato Pizza Stand, hvis jeg var ung med iværksættermod.”
 
Hvilken solcreme sværger du til?
”Solcreme skal fornyes hvert år. Det nytter ikke at have en halvtom flaske stående på hylden, når en ny sommersæson starter. Jeg har som regel flere forskellige mærker i gang på samme tid, og er nok lidt afhængig af tid på året, og hvor jeg er i verden ift. hvilken en jeg bruger. ’Vichy ideal Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50’ er min foretrukne pt. ”  Køb her.
Foto: PR
 
Hvad er det bedste råd, du har givet?
”Det bedste råd jeg nogensinde har givet, var et jeg selv fik af min mor som ganske ung. Det er et enkelt bibelcitat, “Du skal elske din næste som dig selv” - underforstået “Behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet.”
 
Hvis du havde en superkraft, hvad ville det så være, og hvad skulle du så bruge den til?
”Hvis jeg havde en superkraft, skulle den helt sikkert bruges på alt konstruktivt, opbyggende, inkluderende, kærligt, og sundt + på at fjerne mos fra min græsplæne. ”
 
Hvad er det mest undervurderede produkt i din optik?
”Det mest undervurderede produkt jeg kender til er ’Matas Natur 24h anti-age ansigtscreme’.”  Køb her.
Foto: PR
 
Hvad er det bedste råd du selv har fået?
”Det bedste råd jeg har fået, må være. “Leave and let go” Et råd, som har været og er en stor hjælp for mig i mit liv. Slip det, du ikke kan gøre noget ved og lad noget større overtage”
 
Hvilket produkt sværger du selv til??
”Jeg sværger til ’Darphin Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask’. Et produkt som er uundværligt for mig personligt men også i mit arbejde.”
 

Relaterede artikler