Foto: Privat
Hårtips

Hårartist Line Bille: "Dette produkt er uundværligt til krøllet hår!"

af Anne P 24/09/2019
Line Bille er den nye generation af særligt talentfulde hårartister, som vi nyder godt af her på ELLE. Beauty Director Anne P. fangede hende og fik svar på 10 spørgsmål..
Hvilket produkt anbefaler du oftest? Jeg tror, det produkt jeg anbefaler mest, er “fresh hair “ fra Kevin Murphy. Der er så mange, som vasker deres hår hver dag, og det er enormt misforstået, at det skulle være godt for håret. Og de fleste forklarer det med, at deres hår bliver for fedtet, hvis de ikke gør det. Her anbefaler jeg ofte at prøve at udskyde hårvasken en dag eller to, og bruge “fresh hair” for at tage det ekstra fedt, der må komme, og med tiden vil man vænne sig til ikke at vaske det hele tiden. Og ja så dufter den også SÅ godt, hvilket jo også er et kæmpe plus.
Foto: PR
Hvornår fortalte du sidst en lille hvid løgn? Jeg aftalte faktisk med mig selv for 5-6 år siden, ikke at bruge hvide løgne. Det er faktisk overraskende svært, og jeg tager helt sikkert mig selv i at sige en indimellem. Men kan med glæde sige, at jeg virkelig ikke kan huske, hvornår jeg sidst sagde en?. Hvad er personligt dit favorithårstylingsprodukt? Jeg har jo verdens kraftigste hår, og du kan komme hvilke som helst produkt i det, og det er som om, at det bare bliver suget væk. Så jeg bruger meget fugt til det. Personligt elsker jeg “Organic Treatment Oil “ fra Zenz Therapy, som jeg altid kommer i mit hår når, det er vådt, fordi så undgår jeg den fedtede overflade, det ofte kan få, hvis man kommer det i tørt hår. Den er 100% organisk, og det er så vigtigt, når man bruger det hver dag. Den kan jeg varmt anbefale.
Foto: PR
Hvad er din gullty pleasure? Uhh jeg elsker jo alt chokolade, men jeg må indrømme, at hvis jeg virkelig skal “forkæle” mig selv, så bliver det flødeboller - den med karamel i fra Lagkagehuset er uden tvivl min favorit.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken solcreme brugte du sommeren igennem? På de varmeste sommerdage går jeg ikke udenfor uden en solcreme i ansigtet fra “Rudolph Care”. Jeg elsker den virkelig. Og modsat mange solcremer jeg har prøvet, så giver den her min hud en enormt flot fugt, som jeg elsker.
Foto: PR
Hvad er det bedste råd, du nogensinde har givet? Køb en drikkedunk. Når du har en drikkedunk, husker du bedre at drikke vand, og det er så vigtigt for hele din krop. Og du kan tydeligt se forskel på, om du mangler vand i huden og på din hovedbund. Og så sparer du også på plastikken, så du ikke køber en plastikvandflaske hver gang, du kommer i tanke om, at du er tørstig.
Foto: PR
Hvilken superkraft ville du ønske, du havde, og hvad ville du første gang, bruge den til? Jeg rejser enormt meget med mit arbejde, og skal da være ærlig at sige, at timerne i lufthavnen ikke er der, hvor jeg føler jeg udretter mest. Så hvis jeg havde en superkræft, hvor jeg kunne telepatere mig selv, så ville jeg helt sikkert udnytte det hver gang, jeg skulle rejse på job, og på ferie. Og så vil jeg også have lidt bedre samvittighed i stedet for at flyve. Hvilket produkt synes du, er mest undervurderet? “Killer curls” fra Kevin Murphy - den er virkelig uundværlig, når man har krøller. Jeg er sikker på, at der er mange piger, der kan nikke genkendende til, at man altid føler ens hår er tørt, når man har krøller. Denne her er perfekt som en slags fugtighedscreme til håret. Jeg synes bestemt, den er undervurderet.
Foto: PR
Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået? En rigtig god veninde sagde engang til mig: “Vi skal huske ikke at sætte for stramme rammer for os selv. Hvis vi siger til os selv, at vi er en bestemt karakter, og man så ikke kan efterleve det, kan det føles som om, at man træder forkert. Forstil dig du får et helt klaver til rådighed, men kun har tilladt dig selv at spille på tre tangenter. Du vil begrænse dig selv enormt. Hvor du derimod med alle tangenterne, ville kunne spille alle sange.” Læs også: Populært Glossier-produkt kan endelig købes fra Danmark. Hvilket hårplejeprodukt sværger du til? “Anti gravity” fra Kevin Murphy - det er den bedste saltvandsspray. Og den giver den samme skruktur i dit hår, som når du har været ude at bade, og saltet får lov at trække din naturlig struktur frem.
Foto: PR

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her