Hudredning Populært Glossier-produkt kan endelig købes fra Danmark

Foto: Bo Egestrøm
For nogle år siden skrev jeg et blogpost om lidt af et mirakelprodukt, jeg havde stødt på. Altså, nu findes der jo ærligt talt ikke mirakelprodukter, men nogle virker bare hurtigere og mere effektivt end andre. 
 
Det lød således:
 
”Må jeg lige have lov til at klaske mine små, fede (men naturligvis velplejede) hænder sammen for denne lille badboy fra Mario Badescu. Den er ikke ny, og har allerede et kæmpe kultfølge, flere af jer kender den sikkert allerede, men derfor jeg må stadig lige lave lidt larm for Mario Badescus ‘Drying Lotion’Jeg prøvede den faktisk for et par år siden, og husker den også som effektiv, men nu har jeg med nye øjne testet denne ‘bumsernes allerværste fjende #1’. HOLD.NU.BØTTE den er effektiv. Undskyld mit sprog, men jeg mener det."
 
 
Og jeg fortsatte... "Hvad er alt denne larm for? Jo, nu skal du høre. Det amerikanske hudplejemærke har udviklet en genistreg af en tynd formular, der tørrer bumser ud natten over. Det er bl.a. en kombination af en zink sammensætning og Salicylsyre, der beroliger, renser, tørre ud og heler natten over. Har du større betændte områder, er denne ikke for dig, men døjer du med enkelte uvelkomne bumser, skal du helt sikkert prøve denne. Der er egentlig ikke så meget mere at sige. Prøv den (påfør med vatpind – men lad være med at ryste flasken før brug). Forventer du mirakler, så bliver du sikkert skuffet. Men af de mange produkter, der kan noget lignende dette, som jeg igennem mine indtil nu 8 år på ELLE, har testet, leverer denne badboy. Jeg er faktisk lidt på røven over produktet. (hvor jeg dog heldigvis ikke har bumser, tak).”
 
Foto: PR
 
Det er 3 år siden, og nu er der altså kommet en ny sherif til byen. Lad det være sagt, Mario Badescus Drying Lotion er stadig en ven i nøden, men det er jo altid lidt sjovt med nye venner, ikk? 
 
 
Og her kommer så den store nyhed. Glossier, der er kendt for at udvikle produkter, der er efterspurgt af deres forbrugere, lancerer nemlig i dag på det danske marked deres meget hypede ’Zit Stick’
 
Der var ramaskrig, da den først ikke måtte forhandles i Europa, men der er blevet ændret lidt i formuleringen, så du kan nu købe den på Glossier.com.
 
Foto: PR
 
I modsætning til Mario Badescus berømte fætter, som du bruger om natten, (hvor du potentielt ligner en spættet version af dig selv), så kan den nye Zit Stick sagtens tåle at se dagens lys. Den er tilmed nem at have med i tasken og efterlader ikke en hvid plet, hvor du i forvejen er i gang med at få en filipens, og derfor kan den påsmøres, så snart du kan mærke bumsen. Fra Glossier-kontoret selv anbefaler de, at man bruger en 3-6 kliks pr. filipens.
 
"Formuleringen af Zit Stick indeholder en kombination af 2% Salisylsyre, Capryloyl salicylsyre, Tea Tree Olie, Propanediol, Glycerin, og Niacinamid for den helt optimale 360 graders tilgang til at komme bumsen til livs. Bumserne svinder hurtigt ind uden, at hunden er efterladt svitset eller følsom. En undersøgelse vi har lavet viser, at det 96% af Zit Stick brugere, synes deres filipens var blevet væsentlig mindre efter 24 timer,” lyder det fra teamet bag det hypede skønhedsmærke.
 
God nyhed, og så på en onsdag!
 
 

Relaterede artikler