Glossier holder kæmpe udsalg med 20% på ALT
Foto: @glossier
Shop amok

Glossier holder kæmpe udsalg med 20% på ALT

af Josephine Sjelhøj, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 10/06/2021
Kalder alle Glossier-fans! Nu har du muligheden for at få fingrene i nogle af de hypede produkter fra det amerikanske beauty-brand til en helt særlig pris, når Glossier holder udsalg med 20% rabat på ALT (ja, vi sagde ALT)! Læs med her, og opdag, hvordan du deltager i det store udsalg.

Der er gode nyheder til alle beauty-entusiaster. Det amerikanske skønhedsbrand, Glossier, har netop annonceret et kæmpe udsalg på hele deres sortiment, og det betyder, at du nu kan få fingrene i deres lækre produkter til en helt særlig pris.

Hvert efterår afholder Glossier et kæmpe udsalg, hvor deres utallige fans fra hele verden, kan shoppe løs til helt unikke priser. Denne begivenhed sker normalt kun én gang om året – indtil nu.

Glossier er nemlig klar til at introducere deres store ’friends of Glossier’-udsalg, så alle bliver helt klar til sommeren.

Fra torsdag den 10. juni til mandag den 14. juni kan du nemlig få 20% på ALLE Glossier-produkter.

Det betyder, at du nu har den helt perfekte mulighed for at teste deres ’Cloud Paint’, som er et kæmpe hit blandt makeup-fans.

Læs også: Skønhedseksperten: Ingen rød læbestift er lige så holdbar og intens som denne

Sådan får du rabatten

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på Glossiers hjemmeside, lægge alle dine yndlingsprodukter i indkøbskurven, og så er rabatten automatisk fratrukket – nemt!

Udover den særlige rabat, tilbyder Glossier også nogle helt specielle sæt af produkter med en rabat på op til 35% i et begrænset omfang.

Her er der blandt andet tale om deres store sommerpakke, som indeholder deres ’Cleanser Concentrate’, ’Priming Moisturiser Balance’ og ’Invisible Shield’. Sættet kan fås til 368 kr., og det betyder, at du kan spare næsten 200 kr.  

Særlig årsag til udsalg

Måske kan du huske, at internettet gik amok for et par måneder siden, da en rabatkode på 50%  fejlagtigt blev delt på sociale medier.

Det resulterede i et massivt shopping-vanvid, hvor Glossier-fans i to timer kunne få fat i deres yndlingsprodukter til de vilde priser.  

Læs også: Harry Styles lancerer nyt beautybrand

Glossiers hovedkontor var selvfølgelig nødt til at fjerne koden igen, men det fik dem alligevel til at overveje, hvordan de igen kunne gøre deres dedikerede fans glade. Derfor er det nye udsalg kreeret, så alle skønhedselskere endnu engang kan shoppe amok i det store sortiment – denne gang i lidt længere tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den leakede rabatkupon blev naturligvis det helt store emne på sociale medier, og det resulterede i en masse sjove memes, hvor Twitter-brugere reagerede på fejlen.

Du kan se nogle af de sjove memes herunder:

 

Glossier headquarters when they realise there’s a 50% discount code doing the rounds pic.twitter.com/2inPGbJs02

— dua wheelie bin (@ballybofeyonce) March 5, 2021

 

The e-commerce team at Glossier when that code started going around pic.twitter.com/KsrupLwdSr

— Rebecca Side B (@rebtool) March 5, 2021

 

 

after pressing checkout on the glossier website this morning pic.twitter.com/feBBVQ6dxN

— al (@_alsaunders) March 5, 2021