Nyhed Harry Styles lancerer nyt beautybrand

Foto: @brits

Harry Styles er efterhånden kendt som en, der kan det meste – udover at være en af verdens største superstjerner, så er han også både skuespiller og et modeikon, og nu kan han tilføje endnu en ting til sit cv.

Det er nemlig blevet afsløret, at Harry er i gang med at udvikle sit helt eget beautybrand.

En opmærksom fanside har holdt øje med sangerens aktiviteter, og i den forbindelse har personen bag profilen opdaget, at Harry har anmodet om et trademark-navn i forbindelse med en ny virksomhed.

I dokumenterne, som fansiden har fundet, kan man se, at sangeren står som ejer i det nye beautybrand ’Pleased As Holdings’, hvor hans personlige assistent gennem mange år, Emma Spring, er noteret som medejer.

Læs også: Harry Styles har fået nyt job langt væk fra mikrofonen

Dokumenterne blev indsendt d. 25. maj, og det betyder, at der muligvis går noget tid, inden vi selv kan få fat i nogle af de produkter, stjernen har planlagt at lancere i forbindelse med sit nye beautybrand.

Se alle informationerne fra det officielle dokument her:

Som man kan spotte i det officielle dokument, er der planer om at producere parfume og kosmetik. På nuværende tidspunkt er der ikke flere informationer om, hvilke typer af produkter, Harry har planlagt at lancere.

Dog har flere allerede spekuleret over, om beautybrandet mon vil bestå af en unisex linje af makeup og neglelak. Harry har også tidligere udtalt, at hans signaturduft er Tom Fords ’Tobacco Vanille’ cologne, og derfor er en parfume med noter af vanilje selvfølgelig på toppen af fansenes ønskeliste.

Læs også: Kendall Jenner spottet i kendt dansk design

Det er ikke første gang, at Harry bliver sat i forbindelse med en parfume. Sangeren er nemlig også ansigtet for Guccis ’Mémoire d'une Odeur’, mens han i sine One Direction-dage nåede at udgive hele fire parfumer.  

"Jeg kan godt lide, når dufte har nogle særlige følelser bag sig," fortæller Harry i et gammelt interview, hvor han også siger, at han elsker, når parfumer kan få en til at tænke på gamle minder. 

Harry er blot én af de kendisser, der har skabt sit eget beautybrand. Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de mest mindeværdige beautybrands fra vores yndlingskendisser.

Celebrity beautybrands

Relaterede artikler