Sommerbrud
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Skønhed

Få beautylooket: Stilsikker sommerbrud

af Maria Harder 8/07/2016
Louise Ugilt, der er Nordic Senior Product Manager hos L'Oréal, havde fået makeupartisten, Marie Thomsen, fra Maybeline New York til at stå for hendes brudemakeup, der bl.a. indebar stærke bryn og solkysset hud. Her får du Marie Thomsens trin-for-trin guide til, hvordan du skaber looket.

Da Louise Ugilt, Nordic Senior Product Manager hos L’Oréal i Danmark, blev gift, havde hver detalje genstand været under overvejelse – ikke mindst det look, der førte hende fra kirkegulvet til bryllupsfesten, fra frøken til frue.

Heldigvis var det ikke svært at få styr på detaljerne, når key makeup artist for Maybelline New York Marie Thomsen stilsikkert omsatte moodboard, flæser og fashion-inspiration til et udtryk, der forenede Hepburn-associationer med moderne, solkysset hud og stærke bryn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Her er den danske topmodel, som Leonardo DiCaprio dater

Marie Thomsen var nomineret til prisen som Årets Makeupartist til ELLE Style Awards i 2015.

Her fortæller Louise Ugilt hvilke overvejelser, hun gjorde sig omkring den store dag, og hvor hun har hentet sin inspiration.

Hvordan spiller makeup og hår sammen med din kjole?

Jeg er gået efter et ’less is more’ udtryk. Kjolen har hverken perler eller pailletter og på samme måde, skulle looket være sofistikeret men enkelt. Makeuppens stærkeste elementer ligger i lineren og brynet, mens håret kun har volumen bag til og dermed understreger kjolens dybe ryg.

Hvad var inspirationen til dit brudelook?

Stilfuldt men personligt. Jeg er en klassisk type, men kan godt lide, når tøj og detaljer har et element af uforudsigelighed. Min kjole er fyldt med finurlige detaljer, som et skørt der kan tages af og en dansevenlig underkjole. På den måde kan jeg nedtone lookets mest traditionelle aspekter og slippe min indre ’dancing queen’ fri, når vi først har forladt kirken og skal indtage dansegulvet.

Hvilke ting skal du have med i tasken på dagen?

Vivid Matte Liquid lipstick i farven Nude Thrill, Master Precise Liner, Fit Me Powder og et lille lommetørklæde med vores initialer, som jeg har fået lavet særligt til dagen.

Something old, something new, something borrowed, something blue – hvad er dine?

Det gamle er blonde fra både min mors og min mormors brudekjoler, som er blevet vævet ind i min kjole. Det nye er min kjole og det smukke slør, det lånte er perleøreringe fra min mor og det blå er min dueblå sko fra Valentino.

Hvad er du mest nervøs for?

Jeg er ikke nervøs for noget – uanset hvad der sker, bliver det vidunderligt. Men jeg er bange for at dagen kommer til at gå alt for stærkt, og jeg ikke for nydt hvert eneste sekund fuldt ud.

Hvilket skønhedstip vil du give videre til andre kommende brude?

Fokuser på din hud! Tænk over hvad du spiser og drikker i ugerne op til, få sovet og tank op på ansigtsmasker, rens og pleje. Fugtet, sund hud er altafgørende. Og så tag dig en fridag eller to op til brylluppet. Og så snup dig en Gin & Tonic inden du går i seng aftenen forinden, så du er sikker på, at du kan sove.

Se også: Ciara er blevet gift - se hendes smukke brudekjole fra Roberto Cavalli

Her guider Marie Thomsen dig til, hvordan du selv kan skabe det fine beautylook i fem nemme trin.

Trin 1: Vælge en foundation med et naturligt finish, som ikke virker for tung og makeuppet, fx Maybelline Fit Me Luminous & Smooth. Brug concealer hvor der er behov til at gemme rødme, sorte rander o.l. Børst T-zonen let med pudder, så du kun skinner der hvor du vil. Uønsket ’shine’ træder ekstra meget frem på billeder.

Trin 2: Skab lette konturer ved at bruge en pudder-contour, hvis du er til det matte look og en creme contour, hvis du er til et dewy look fx Maybelline Master V Contour. Giv liv og glød med en blush i fx rose, peach eller koral. Jeg har valgt Maybelline Face Studio Blush i farven Coral Fever

Trin 3: Hold øjenmakeuppen klassisk og igen ikke for tung. Fokuser på vipper, og tilføj en lille eyeliner, som vi har gjort på Louise.

Trin 4: Vælg en let sart farve til dine læber, som kan holde til at blive kysset på. Så står du ikke pludselig med rød læbestift over det hele - inklusiv på din nye mand.

Trin 5: Plej dine hænder, fødder og negle med creme og negleolie op til dagen. Vælg en neglelak som passer til dit udtryk og læg den dagen inden. Vi har valgt en klassisk Essie lak i Ballet Slippers.

Se også: Tanning-guruen Jules Heptonstall: Sådan får du en perfekt selvbruner-tan

De følgende produkter brugte Marie Thomsen til at skabe Louise Ugilts brudelook:

Rens og fugt: L’Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask, Embryolisse’ Lait Creme Concentre, Karmameju Calm Balm 02

Hud: Maybelline Dream Smooth Primer, Maybelline Fit Me Liquid Foundation, Maybelline Fit Me Concealer, Maybelline fit Me Compact Powder, Maybelline Master V Contour Maybelline Master Strobing Stick 100 & 200, Maybelline Face Studio Blush Coral Fever

Øjne: Maybelline The Nudes Pallet , Maybelline Master Precise Liquid Liner, Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof

Bryn: Maybelline Master Shape Brow Pencil og Maybelline Brow Drama

Læbe: Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid ‘Nude Flash’

Negle: Essie - Ballet Slippers.

I galleriet kan du se smukke billeder af, hvordan Louise Ugilt blev klar til den store dag. Bl.a. kan du komme helt tæt på hendes brudemakeup og hårstyling.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her