Her er den danske topmodel, som Leonardo DiCaprio dater

Foto: @ninaagdal

Der hersker vidst ingen tvivl om, at Leonardo DiCaprio har en stor svaghed for de smukke, langbenede, blonde modeller…

… For med model eks-kærester som Chelsey Weimar, Ella Kawalec, Kelly Rohrbach, Toni Garrn, Anne Vyalitsyna, Bar Refaeli og Gisele Bündchen i bagagen tør vi vidst godt sige, at Leo er en vaskeægte ’modelizer’.

Læs også: Dior bekræfter: Maria Grazia Chiuri er ny kreativ direktør

Nu har filmstjernen Leonardo så kastet sin kærlighed (eller i hvert fald opmærksomhed) efter en ny blond model, nemlig den gudesmukke 24-årige danske supermodel Nina Agdal.

Nina Agdal har prydet forsiden på Sports Illustrated op til flere gange og stået model for blandt andre Victorias Secret, Billabong og Macy's, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Leonardo nu har sat jagten i gang efter den skandinaviske skønhed.

Leonardo og Nina har ifølge det amerikanske medie ’UsMagazine’ set en del til hinanden siden maj i år, og de er blevet spottet flere gange sammen i New York. Men ifølge en kilde holder de stadig forholdet ’super casual’.

Om der er tale om en overscoring fra enten Nina eller Leo, ja det lader vi jer afgøre! - Der er i hvert fald både mænd og kvinder, som må være misundelige lige nu.

I galleriet nedenfor har vi samlet en række billeder til dig af smukke Nina Agdal.

Leonardo Dicaprio dater dansk smuk supermodel

Relaterede artikler