Foto: All Over Press
Skønhed

ELLE interviewer: Boss Bottled Ambassadør, Gerard Butler

af Celina Bengtsson 12/02/2016
En mand, der udstråler gennemført maskulinitet, ægte charme og enorm selvsikkerhed er den skotsk fødte skuespiller og model, Gerard Butler. ELLE fik en lille snak med ham om det at være en rigtig gentleman, da han besøgte København i sidste uge.

Gerard Butler var fredag den 5. februar 2016 i København i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, da han er ambasadør for duft-kampagnen, Boss Bottled fra Hugo Boss.

Butler er oprindeligt født i Skotland, hvilket ikke kan komme bag en, hvis man har hørt hans sprog med den meget tydelige, men særdeles charmerende accent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som om, det ikke måtte være nok at være så flot, maskulin og charmerende, har Gerard Butler også et hav andre talenter. Han har en lang skuespillerkarriere både bag sig og uden tvivl også foran sig, og vi kender ham nok bedst fra krigsfilmen, 300 eller de romantiske komedier,The Bounty Hunter og The Ugly Truth, men han har også flere gange præsteret til UG i mere seriøse og melankolske roller i eksempelvis The Phantom of the Opera og P.S I Love You.

Læs også: De 20 allersødeste kendispar

Gerard Butler besøgte København i sidste uge, og ELLE var så heldige at få en lille snak med ham om at inspirere andre og om at være en rigtig gentleman.

Læs ELLEs digitalpraktikant, Laura Marie Gotthardts interview med Gerard Butler lige her!

I kampagnen snakker du om, hvordan en man skal inspirere andre mennesker hver dag. Forsøger du også at gøre det selv?

''Det vil jeg sige, ja. Jeg prøver at gøre det, når jeg vælger roller eksempelvis. Mine tanker omkring at vælge en rolle går meget på, hvad for et budskab, jeg sender ud – om det inspirerer nogen i deres liv. Eksempelvis nogen, der ønsker at ændre noget i deres liv, ønsker at have modet til at bekæmpe noget. Så jeg synes, at jeg som person gør noget for at inspirere andre – selv i denne kampagne.

En af grundene til, at godt kan lide den her kampagne er, at den ikke bare siger ’’Her er en flaske med aftershave, den dufter godt, hvorfor bruger du ikke den?’’. Den prøver derimod at definere, hvad der er den moderne definition af en mand, og jeg synes, det er ret inspirerende at sige ’’Det her er en måde, hvorpå du kan prøve at skubbe dig selv hen mod at blive en bedre person,'’ og det kan jeg rigtig godt lide.

Når jeg møder nye mennesker, så prøver jeg at give mig selv fuldt ud med god humor og så videre, og du ved – behandle folk med respekt, for det er sådan, jeg også gerne selv vil behandles. Og jeg kan godt lide at vide, at når jeg møder folk, så er det en god oplevelse for dem, og det er det også for mig. Jeg har mange minder fra da jeg voksede op, og da jeg mødte berømte mennesker. Det er klart møderne med dem, der var søde og rare, der er de bedste og stærkeste minder.
Så ja, det mener jeg, at jeg prøver at gøre, og hvis man kan inspirere andre gennem ren anstændighed, så bør man gøre det.''

Boss-manden har altid været en rigtig gentleman. Hvad er en rigtig gentleman i dine øjne?

''Forstår du… Den måde, jeg godt kan lide at forestille mig en rigtig gentleman er den helt klassiske definition. Det handler om at være god og oprejst, og det kræver styrke, dedikation og passion, men også ydmyghed og jordforbindelse. Jeg synes at, hvis du kombinerer alle disse ting, både indeni og udenpå, så er du en rigtig gentleman.

Jeg har en ven, som plejede at sige ’’Live like Niv’’, og her refererer han til David Niven, som var en britisk skuespiller og en ægte gentleman. Jeg har set en masse af de gamle film, som han er med i, og han har det her fine moustache, og så er han bare den ultimative charmør og gentleman. Han var min yndslings skuespiller, da jeg var barn, fordi han havde sådan nogle gode kvaliteter og stadig var stilfuld, elegant og sjov.''

Læs også: 20 romantiske kærlighedsfilm til dig

Psst... Gerard Butler er meget snart aktuel med filmen, Gods of Egypt, hvor han blandt andet spiller overfor danske, Nikolaj Coster-Waldau. Filmen har premiere i de danske biografer den 25. februar 2016.

Hvis du endnu ikke har fået for meget af den charmerende, skotske gentleman, så se tag et kig på kampagnevideoen for Boss Bottled lige her!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her