De 20 allersødeste kendispar

Foto: All Over Press

Der er et eller andet særligt romantisk ved, når to celebrities finder sammen. Og størstedelen af de par, som er at spotte på den røde løber og på diverse medier i øjeblikket, er simpelthen så søde og inspirerende. Vi har udvalgt nogle af tidens hotte kendispar, som gør et særligt indtryk på hver deres unikke måde, og dem kan du se lige her!

Omend man er i et forhold eller ej, kan man ikke lade være med at blive inspireret af de alt for søde og skønne kendispar, såsom Blake Lively og Ryan Reynolds, Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum, Christopher og Cecilie Haugaard, for ikke at tale om de altoverskyggende kendispar-ambasadører, Angelina Jolie, Beyonce og Jay Z og Brad Pitt, samt Victoria Beckham og David Beckham. 

Læs også: 20 romantiske film, du kan se igen og igen

Her på ELLE-redaktionen er vi helt tossede med al den kærlighed, der florerer i kendisverdenen, og derfor skal der da bare slås et slag for de alt for søde kendispar - nye såvel som gamle forhold - ugifte såvel som gifte - nationale såvel som internationale. For ''love is all around'', og det er skam ikke kun i Hollywood, at kendisser finder hinanden og kærligheden sammen - det er der også flere rigtig søde eksempler på i Danmark. 

Se 2016's allersødeste og mest inspirerende kendispar, både fra ind - og udland i galleriet. 

OBS! Vi gør opmærksomme på, at en følelse af misundelse og/eller jalousi kan forekomme.

Brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne. 

 

De 20 allersødeste kendispar

 

Relaterede artikler