beauty-avenue-indehaver-stella-nisreen-kanaans-bedste-tips-til-velplejede-foraarsnegle-elle-dk.jpg
Foto: Jonas Jensen
Manicure

Beauty Avenue-indehaver: Mine bedste tips til velplejede forårsnegle

af Nikita Hoffmann Andersen 29/03/2019
Kulden har for alvor overgivet sig til fordel for foråret. Det betyder, at hænderne skal ud fra vinterhiet i vanterne, og det kræver selvfølgelig velplejede forårsnegle. Vi har spurgt Beauty Avenue-indehaveren, Stella Nisreen Kanaan, om hendes bedste tips til velplejede hænder og negle.

Få ting rimer lige så meget på velpleje som flotte, manicurerede negle.

Giv dig selv den hverdagsforkælelse det er regelmæssigt at dedikere en time til neglepleje, og du vil lynhurtigt opdage, hvor stor en indflydelse det vil have på dit humør.

Der er nemlig ikke noget som følelsen lige efter en manicure, frisørtid eller ansigtsbehandling, der kan få både dig og dit humør til at stråle, så hvorfor ikke sørge for altid at sætte selvpleje højt på ’to do’-listen?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bruger du glitter og glimmer i din hverdags-makeup.

Heldigvis er der masser, du selv kan gøre for at opretholde et velplejet look. På Frederiksberg ligger skønhedshuset, Beauty Avenue, og indehaver, Stella Nisreen Kanaan, ved alt om hænder og negle.

Derfor har vi spurgt hende om hendes bedste tips til velplejede forårsnegle.

Stella Nisreen Kanaan.

Hvad er dit bedste tip til velplejede hænder og negle?

Det er altid en god ide at give dine hænder og negle masser af fugt. Vores hænder er et udsat område, som vi både bruger meget, vasker ofte og som ofte udsættes for skiftende vejr. Derfor er det virkelig vigtigt, at hænderne får masser af fugt og pleje. Jeg sørger altid for at bruge håndcreme, efter jeg har vasket hænder, og jeg har også altid en god håndcreme i tasken, så jeg kan fugte dem undervejs i løbet dagen. Det er også vigtigt at huske at bruge handsker, især om vinteren når det er koldt, men også når du gør rent.

Mange glemmer at fugte neglene og neglebåndene, men det er også vigtigt. Det kan man gøre med en god økologisk olie, som du bruger til at massere neglebåndene. Ved at have fokus på massage af neglebåndene, kan du sørge for at produktet trænger godt ind, og du styrker også blodcirkulationen til neglene, hvilket giver stærkere negle. Du kan også bruge en neglepind i træ til at skubbe neglebåndene ned.

Behøver man at besøge en salon regelmæssigt, eller er der også ting, man selv kan gøre derhjemme?

Det er vigtigt for mig at understrege, at en manicure ikke kun er at få lagt en flot neglelak. Det er der nemlig rigtig mange, der tror, men en god manicurist kan gøre så meget mere for neglene end at lægge flot neglelak. En manicure er faktisk et fransk ord for en håndkur. Derfor synes jeg, en kombination af at besøge en salon og at pleje derhjemme er en god løsning. Det er nemlig en god ide at besøge en professionel salon engang imellem, fordi de kan gå i dybden og behandle dine neglebånd og formfile og “buffe” neglene. Det er virkelig det, der gør en forskel for en god manicure. En professionel manicurist har specifikke teknikker, der gør at resultatet bliver bedre, blandt andet en helt specifik teknik til at file neglene, så de efterfølgende er styrket. På den måde er fundamentet også lagt, og så skal man bare vedligeholde behandlingen derhjemme.

Ideelt set skal man besøge sin neglesalon regelmæssigt, gerne med 14 dages mellemrum, da man på den måde er helt sikker på, at neglene altid er velplejede og neglebåndene fikses inden, det er for sent, og man selv begynder at pille i dem, hvor man risikerer at få sår.

Foto: Beauty Avenue
Manicure-baren hos Beauty Avenue.

Er der nogen ”neglemode” i foråret og sommeren 2019, som vi skal holde øje med?

Generelt er mange mere modige når det gælder farvevalg i foråret og sommeren. Mange bruger mere lyse og friske farver, der passer flot til en solbrun hud, hvorimod man vælger lidt mere mørke nuancer i vinterhalvåret. Så egentlig synes jeg bare, man skal slå sig løs og prøve nye og sjove farver. Mange tror, at hvis de har korte negle, så kan de ikke bruge farvet neglelak. Men jeg synes tværtimod at korte negle kan være rigtig smukke med flotte farver. Efter min mening, så vil de fleste kvinder, når de tør kaste sig ud i mere farve på neglene, opleve at deres selvtillid bliver styrket, og nogen bliver mere sexede i deres bevægelser.

Generelt følger neglemode ofte andre trends, så hvis der er farver, der generelt fylder meget i modebilledet, ser vi dem også ofte på neglene. Hvis der er farver, du føler, du ser overalt, og som du føler dig draget af, så kan du helt sikkert også prøve dem på neglene.

Hvilken form for neglelak går aldrig af mode?

En klassisk rød eller de mere nude farver går aldrig af mode, og det passer til de fleste og til det meste tøj.

Beauty Avenue bruger kun vandbaserede neglelakker uden giftige kemikalier eller kemiske dampe. Hvordan kan man selv være opmærksom på at undgå kemikalier og kemi, når man køber en ny neglelak?

Jeg plejer altid at sige, at en nem måde at spotte kemikalier i neglelakker, er ved at lugte til dem. Mange tror, at neglelak skal have den der kemiske lugt, som vi allesammen kan genkende som lugten af neglelak, og som vi har vænnet os til, at de har, men det behøver de faktisk slet ikke. De vandbaserede neglelakker, som vi bruger, dufter eksempelvis slet ikke af noget. Man kan derfor trygt påføre dem uden at være bange for genere andre, eller at man selv bliver udsat for giftige dampe.

Der er ret mange, der slet ikke er klar over, at der findes et alternativ, når det kommer til neglelak. Men når man nu er klar over, at der gør, så synes jeg helt sikkert, at man skal prøve det. Måske holder selve lakken ikke lige så godt som konventionel neglelak, men til gengæld holder dine negle sig meget bedre og forbliver sunde. Jeg kan godt forstå, at det kan være svart at beslutte hvilke neglelakker, man skal bruge, og ofte er holdbarheden det vigtigste en neglelak bliver målt på, men jeg synes, at det er tid til, at vi skal tænke på en helt ny måde, når det gælder neglelak.

Hos Beauty Avenue bruges vandbaseret neglelak fra Acquarella.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her