elle
Foto: Nina Koltchitskaia
Håndpleje

3 nemme tips til lækre, sommerklar hænder

af Nikita Hoffmann Andersen 25/06/2020
ELLE guider til 3 nemme tips til lækre, sommerklar hænder her

Rene og velplejede hænder er et must året rundt.

Om vinteren giver du dem gerne lidt ekstra kærlighed, fordi kulden virker udtørrende, men også om sommeren fortjener din højre og venstre følgesvend omsorg - her har de jo travlt med at pille friske jordbær og løfte det ene iskolde glas hvidvin efter det andet. Og måske fortjener de endda lidt ekstra opmærksom i år, hvor du garanteret nærmest har løbet i pendulfart mellem håndvasken og flasken med håndsprit siden marts måned. For nok har dine hænder aldrig været så rene. De har heller aldrig været så tørre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sig bare pænt farvel – og ikke på gensyn - til tørre og krakelerede hænder og goddag og hjerteligt velkommen til fugtede, mættede og smørbløde ditto.

Her får du tre lette tips til lækre, sommerklar hænder

Giv dine hænder en eksfolierende scrub

Det er både nemt og lækkert at give sig selv en håndscrub, og du kan næsten mærke, hvordan du renser den døde hud og de uvelkomne bakterier af, mens du kører de små korn hen over dine hænder. Du kan snyde lidt og købe en færdiglavet, som tilmed kommer i en lækker indpakning, eller du kan lave en selv.

Her er tre bud på tre forskellige hjemmelavede håndscrubs, der kun kræver to ingredienser hver:

Sukker og olivenolie.

Malet kaffe og kokosolie.

Bagepulver og vand.

Vask dine hænder med en sulfatfri sæbe

En håndvask skal være en dejlig, rensende oplevelse, som ikke efterlader dig med knastørre hænder. Er der dog sulfat i din håndsæbe, vil du ofte opleve, at dine hænder virker ekstratørre bagefter, hvorfor du gerne vil undgå dén ingrediens – ligesom det er godt at vaske dit hår i sulfatfri shampoo. Mere om det HER.

Psst! Du kan også slå to fluer med et smæk og vælge en eksfolierende håndsæbe.

Brug en fugtgivende håndcreme

Når dine hænder er eksfolierede og rene, slutter du af med en dejlig håndcreme – som du i øvrigt kan påføre så mange gange om dagen, du har lyst til, fx efter hver håndvask. Og her kommer ELLEs julinummer faktisk ind i billedet.

Torsdag den 25. juli 2020 er ELLEs franske sommernummer nemlig på gaden, og her får du en dejlig, fugtgivende håndcreme fra Ecooking (reklamelink) med i købet – perfekt til strandtasken!

Parisiennen Jeanne Damas pryder på smukkeste vis forsiden (det bliver ikke mere fransk), og inde i magasinet kan du glæde dig til et stort interview med den chikke designer og it-girl, der fortæller om sin stil, sin hverdag i Paris og sit tætte forhold til talk of the town-designeren Simon Porte Jacquemus (som du i øvrigt også kan blive klogere på i ELLEs julinummer).

Du kan også glæde dig til franske kulturtips fra Stéphanie Surrugue, at høre om fem frankofile kvinders forbindelser til croissant-landet og til at læse en lockdown-dagbog fra den fransk-britiske influencer Camille Charriere.

Vi guider dig selvfølgelig også til de chikkeste sommerlooks - tænk stråhatte og -tasker, broderie anglaise og blomsterprint - og lad lækkert badetøj, gyldne smykker og seje solbriller sætte prikken over i’et.

Du skal forhåbentligt læse ELLEs franske tema i julisolen (og løse nummerets mode-krydsord), så på beauty-siderne får du masser af tips til den bedste beskyttelse, snydekulør og produkter, der gør dig ekstra skøn i solen.

Designeren Vanessa Bruno inviterer dig også indenfor i sit Le Marais-hjem, mens influencer Emily Salomon deler sine tips til en sund hverdag. Så tag en baguette og dit franske ELLE under armen i en fart – og nyd håndcremen, som plejer og reparerer dine hænder, som du får med i købet.

Ecookings håndcreme (reklamelink) indeholder de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter. Resultatet er en plejende, helende og fugtgivende håndcreme, der beskytter og plejer dine hænder samtidig med, at den fugter og reparerer.

Cremen kan bruges af hele familien – så lad bare din kæreste låne lidt - og har en frisk duft af jasmin, grape og appelsinblomst.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her