Skønhed

3 beauty-trends fra Copenhagen Fashion Week, du allerede kan bruge nu

af Rose Maria Boelsmand 28/08/2017
Hvorfor vente til foråret med at tage de nyeste beauty-trends i brug, som blev vist under Copenhagen Fashion Week? ELLE guider dig til tre smukke skønhedstrends fra den kommende sæson, som du kan bruge allerede nu.

Modeugen er et mekka af inspiration og fristelser, men desværre skal vi ofte vente mange måneder, før vi kan købe de styles, vi har forelsket os i på catwalken. Til Københavns modeuge, der løb af stablen i starten af august 2017, viste alle designerne dermed deres bud på forårsmoden anno 2018 - altså, et kig i krystalkuglen 6 måneder ude i fremtiden, hvilket er lang tid at vente på at teste alle de nye trends af, som vi netop har set.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men ét er tøjet og alle de klæder vi allerede drømmer om at fylde i skabet. Noget helt andet er makeuppen, der ikke på nær samme måde er sæsonbestemt, og derfor kan de skønne looks og trends, vi faldt i staver over under modeugen med fordel allerede finde vej fra de oplyste podier til dine egne makeup-pensler.

ELLE har identificeret tre af de største beauty-trends, der blev vist under Copenhagen Fashion Week, som du allerede kan give dig i kast med derhjemme - og på den måde gå efteråret i møde med et friskt (og forårsagtigt) makeup-look.

Glødende hud

Der er intet nyt i, at velplejet hud er den smukkeste genvej til et gennemført look. Det nye er, at vi ikke længere skal gemme os bag et lag af tung contouring eller give op på forhånd, og bare lade ansigtet være – træt og makeupfrit. Key makeupartist for L’Oréal Paris, Sine Ginsborg, havde skabt et frækt og flabet look til By Malene Birgers São Paulo inspirerede show, og du kan sagtens omsætte det til en dansk hverdag:

Sine Ginsborgs bedste tip til looket: ”Skru ned for de fugtige elementer i looket, men hold fast i den fejlfri, lækre hud og de smukke highlights på kindben, næseryg og amorbue. Har du fregner, så lad dem endelig stå naturligt frem, men dæk pigmentfejl og ujævnheder med foundation.”

Læs også: ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week

Farverne er tilbage

Efter en lang periode med 'nude looks' og usynlige detaljer, er der endelig kommet knald på farverne. Ikke mindst takket være modige designere som Stine Goya og makeup-brands som NYX Professional Makeup, der hylder ’more is more’ tankegangen. Og vi kan alle være med! Det afgørende er ikke, at du kopierer catwalk looket ned til mindste detalje, men derimod låner de modige elementer, du bedst kan lide, og gør dem til dine egne.

Key makeupartist Trine Skjøth, forklarer: ”Til showet [Stine Goya, red.] tryllede vi modellerne om til skønne Paradisfugle, men mindre kan også gøre det. Tag fx den farverige pink eyeliner eller den fine blå glimmer, og miks dem ind dit daglige look. Prøv at lave et gult, mini cat eye eller skru lidt op for guldglimmeret på øjenlåget. Der skal ikke meget til for at give dit look et magisk touch. ”

Trine Skjøth stod for det farverige look til Stine Goyas show som Key makeupartist for NYX Professional Makeup.

Matchy matchy

Bedst som vi har lært, at vi skal sætte vores bikinitop sammen med et par trusser i en anden farve, at det er smart med clashing colours i vores garderobe, og at det er helt i orden med brune sko til sort tøj ændrer reglerne sig. Eller gamle trends genopstår. Hos både Lovechild og By Malene Birger var farvekoordinering tilbage – om ikke på tøjet så på neglene!

Sine Ginsborgs siger om looket: ”Det skaber altså bare en lækker samling på looket, når farven på hænder og fødder er den samme. Hos By Malene Birger fik nogle modeller rød på både hænder og fødder, andre orange og en lille håndfuld blev holdt i nude. Nogen piger ser bare mere sprøde ud med neutrale negle, men langt de fleste virker mere groomede og ’færdige’ med en smuk, kraftig farve. Hos Lovechild fik alle en mandarinfarvet lak på både hænder og fødder. Det gav ikke alene de sporty sandaler et feminint modspil, men fungerede også som en samlende rød - eller skal sige orange – tråd, i kollektionen.”

Sine Ginsborg havde komponeret begge looks som Key Makeupartist for L’Oréal Paris til både Lovechild og By Malene Birger.

I galleriet nedenfor har vi samlet inspiration til de tre store beauty-trends - natuligvis håndplukket fra catwalken under Copenhagen Fashion Week SS18!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her