ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week SS18

ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week SS18.

Designere, streetstyle fotografer, modeller og ikke mindst ELLE-redaktionen ånder ud efter Copenhagen Fashion Week, der i sidste uge indtog København med storm. Dagene, hvor byen summer af fashionistas fra ind- og udland er hermed ovre, og vi kan derfor nu se tilbage på en uge der endnu engang beviste, at Copenhagen Fashion Week er der, hvor den kreative elite kan udfolde sig på verdensklasseplan. 

Læs også: ELLE-redaktionen: Dét har vi på under modeugen - dag 2

Et af de shows, der ikke går i glemmebogen foreløbig, må siges at være Stine Goya, som brillerede med et univers, der både var forvirrende, fortryllende og helt igennem fantastisk. Fra tre mindre scener, fejrede Stine Goya sit 10-års jubilæum med looks, som sendte diskrete hilsner tilbage til tidligere kollektioner, der blandt andet inkluderede prints med dråbeformede spejle og kulørte balloner.

Et andet gennemført show så vi hos Baum und Pferdgarten, som med deres pastelfarver, glimmer og gennemførte detaljer, præsenterede et show der bød på sporty bomberjakker og klassiske snit.

Læs også: Her er den helt nye kollektion fra H&M Studio AW17

Copenhagen Fashion Week gav os mange smukke fashionable øjeblikke og gennemførte looks, som ELLEs moderedaktion allerede længselsfuldt ønsker at eje.

Indtil kollektioner lander i butikkerne næste år, må moderedaktionen drømme sig tilbage til yndlingsøjeblikkene, som her er samlet i galleriet med en begrundelse til hvorfor hvert outfit fortjener en plads i samlingen over favoritlooks fra denne omgang af Copenhagen Fashion Week. 

ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week SS18

 

Relaterede artikler