video-anna-wintour-besvarer-8-spoergsmaal-fra-taylor-swift-om-alt-fra-mode-til-hundehvalpe-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Video

Se Anna Wintour besvare 8 spørgsmål fra Taylor Swift om alt fra mode til hundehvalpe

af Nikita Hoffmann Andersen 20/08/2019
Vogues populære video-serie ”Go Ask Anna” har udvidet sig til et nyt format. I den nyeste video af slagsen er det nemlig sangerinden Taylor Swift, der stiller spørgsmål til Vogue-chefredaktøren, og her får vi svar på alt fra modetrends og navnene på Annas hundehvalpe. Se videoen her.

I Vogues mini-YouTube-serie ”Go Ask Anna” stopper magasinet normalt en række forbipasserende New Yorkere på gaden og spørger dem, hvad de ville spørge chefredaktøren Anna Wintour om, hvis de havde chancen.

Herefter besvarer den 69-årige britisk fødte modedronning befolkningens spørgsmål, der handler om alt fra moderåd til chefredaktørens mening om diverse kendisser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den nyeste video af slagsen er det derimod sangerinden Taylor Swift, der stiller chefredaktøren spørgsmål, og i løbet af de 8 bud får vi svar på Annas foretrukne søde tillægsord, hendes hade-trend og hendes nye hundehvalps navn.

Allerførst kommer vi i Anna-skole, og takket være Taylor lærer vi et par gloser fra chefredaktørens vokabular.

Første spørgsmål fra Taylor lyder således: ”Hvad ville være det sødeste tillægsord, som du ville bruge til at komplimenterer en person, en ting eller et koncept. Hvilket ord ville du bruge?” og Annas korte svar er: ”En generøs sjæl” (hvilket vi straks vil begynde at kalde vores venner).

Taylor er snu, og derfor spørger hun umiddelbart efter ”Hvad er så derimod det mest fornærmende tillægsord, som du ville bruge til at beskrive en person, en ting eller et koncept”, og hertil svarer Anna lige fra hoften ”Respektløs”.

Læs også: Dét synes Anna Wintour om dine klipklappere.

En mand i rummet spørger, om hun ikke også burde nævne noget med, når folk kommer for sent, men Anna falder grinende sammen og indrømmer, at hun kom for sent til dagens videooptagelser, så det ville nok være en tand for dobbeltmoralsk.

Taylor fortsætter den humoristiske jargon og spørger:

”Hvad synes du helt ærligt om, at jeg kopierede din hårstil ved The Grammys i 2016?” og heldigvis er er ingen sure miner, idet Anna svarer: ”Taylor jeg er virkelig ærlig, og jeg vil gerne fortælle dig, at jeg var beæret”.

Foto: MEGA
Taylor Swift ved The Grammys 2016 med hår á la Anna.

Ingen spørgerunde hos amerikansk Vogues chefredaktør uden et moderelateret spørgsmål, og her vælger Taylor at spørge: ”Hvilken trend fra de sidste par år ville du ønske aldrig havde eksisteret?”.

Magtfulde Anna er ikke sky, og derfor nævner hun meget specifikt: ”Jeg var for nyligt i Paris til couture-modeugen, og jeg så helt bestemt alt for mange neon-leopardprintede leggins, og det er uden tvivl noget, jeg ikke vil se igen”. (Note: Sælg dem hvis du ejer dem).

Læs også: Anna Wintour: "Dette skal du ikke iklæde dig, første gang du skal møde dine nye svigerforældre".

Men livet handler jo ikke kun om mode, og derfor spørger Taylor også karrierekvinden:”Hvis du fik en ny hundehvalp i dag, hvad ville du så navngive den?”, og der havde hverken vi eller Swift luret hendes svar på forhånd: ”Taylor jeg er så glad for, at du stiller mig det spørgsmål, for vi har faktisk lige fået en ny hundehvalp derhjemme. Hun ankom i denne uge, og hendes navn er Finch. Hun hedder Finch, fordi vi navngiver alle vores hunde efter karakterer i To Kill a Mockingbird, så vi har haft en Scout, Radley og en Harper. Og lad mig bare afsløre de er ikke glade for Finchs ankomst.”

Efter en skøn video, hvor Anna svarede på en masse interessante spørgsmål fra popprinsessen, slutter Taylor af med at sige: ”Tusind tak for at du besvarede mine spørgsmål. De har holdt mig vågen i flere år, du har ingen idé om den vægt, der lige er blevet løftet fra mit liv. Og i øvrigt tak fordi jeg må være på forsiden af Vogues September-nummer!”

Og sådan afslører man lige, at man pryder forsiden på årets vigtigste nummer hos en af verdens største magasiner. Well done Taylor!

Se hele videoen hvor Anna besvarer Taylors spørgsmål her:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her