Klipklappere Dét synes Anna Wintour om dine klipklappere

Foto: MEGA

Det er næppe gået din næse forbi, at sommerens hotteste fodtøj er et par klipklappere.

Præcis lige som under sidste års varme sommer elsker vi at hoppe i det lette fodtøj, der går til alt, og som vi ynder at sporte både til vores casual arbejdslook om dagen, men også til vores florlette sommerkjole om aftenen.

Men hvad synes modebossen, Anna Wintour, der aldrig ses på flad fod, egentlig om det afslappede skovalg?

I et nyt afsnit af YouTube-serien ”Go Ask Anna”, hvor en række tilfældige New Yorkere får mulighed for at stille den hellige mode-gral et spørgsmål, er der heldigvis en af de adspurgte, der gør os alle sammen en tjeneste at spørge ind til Annas forhold til klipklapperne.

Før vi når til svaret på ’the million dollar question’, er der dog en anden New Yorker, der spørger Anna om hendes favoritsko, hvortil den 69-årige brite svarer: Manolo Blahnik.

Læs også: Stella McCartney og ægtemanden Alasdhair Willis offentliggør nyt samarbejde – og resultatet er efterårets musthave.

”Åh nej”, tænker du sikkert. ”Så siger stilet-dronningen sikkert, at vores yndlingsfodtøj er sløset, uprofessionelt og so-not-Vogue”. Men næ nej, sænk du bare skuldrene og hop trygt i dine Havaianas.

”Jeg elsker klipklappere!” er Annas simple, korte og ’straigt-to-the-point’ svar til hendes forhold til klipklappere.

Emili Sindlev i klipklappere.  Foto: Imaxtree

Emili Sindlev i klipklappere. 

Pudsigt nok egentlig – for i samme runde ”Go Ask Anna”, er der en mandelig New Yorker, der spørger chefredaktøren for amerikansk Vogue, hvordan man kan se casual, men professionel ud på samme tid, hvortil Anna svarer, at hun ikke er særlig stor fan af casual, men derimod altid foretrækker et mere dressed look.

Heldigvis slap klipklapperne alligevel igennem nøglehullet, og vi kunne ikke være mere lettet!

Psst! Se hele videoen med Annas reaktion på klipklappere i videoen herunder: 

 

Relaterede artikler