Foto: All Over Press
Trends

Melania Trump: ”Min mands ’Grab them by the pussy’-kommentar var uacceptabel og anstødelig!”

af Rose Maria Boelsmand 12/01/2018
Det er et år siden, at USA’s præsident Donald Trump indtog Det Hvide Hus med førstedamen Melania ved sin side – og siden da har sladderen ikke stået stille om den smukke, om end anonyme førstedame. ELLE stiller skarpt på Melania Trump...

Uddrag af artiklen ”Trofæhustruen og fars pige” fra ELLEs januar-magasin (på gaden 27. december – 25. januar 2018) skrevet af Annegrethe Rasmussen, Washington D.C.

Et år efter sin indsættelse som USA’s præsident, er Donald Trump i januar 2018 mere i modvind end tidligere – og det er ikke fordi, at Trumps første år som præsident i øvrigt har været præget af ’smooth sailing’. Men denne gang skyldes opstandelsen ikke (kun) Trumps politik, men i særdeleshed hans person – og ikke mindst spørgsmålet om, hvorvidt han overhovedet er i stand til at løfte embedet og ansvaret som verdens mest magtfulde mand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er bogen ’Fire and Fury’ skrevet af Michael Wolff, der har sat spekulationerne i gang, da bogen via gennemgribende interviews med Trumps inderkreds og sågar Præsidenten selv, argumenter for, at Trump både er dybt inkompetent, og at der siden hans indsættelse i januar 2017 har hersket monumentalt kaos inden for Det Hvide Hus’ mure.

Med bogen ’Fire and Fury’ som brandvarm talk-of-the-town, er det ikke til at undgå at se nærmere på de kvinder, som Trump omgiver sig med; nemlig førstedamen, modellen Melania Trump, og datteren Ivanka Trump. Sladderen står i kø om begge kvinder, og i ELLEs januar-magasin, der er på gaden nu, rapporter USA-korrespondent Annegrethe Rasmussen fra Washington D.C. om de to magtfulde kvinder i portrættet ’Trofæhustruen og fars pige’ på side 66-69.

Datteren Ivanka er ofte blevet kaldt ’den skjulte førstedame’ fordi hun, modsat sin stedmor Melania, aktivt er engageret i politik og står ved sin fars side til officielle anliggender, og har sin daglige gang i Det Hvide Hus som rådgiver for Trump.

Men hvilken rolle sætter det så den forhenværende fotomodel – og USA's egentlige førstedame – Melania Trump i? Udadtil er hun en gåde, og i løbet af hendes første år som førstedame har hun tegnet et billede af sig selv, som en kvinde, der ofte står et par skidt bag sin mand for syns skyld.

Til Trumps indsættelse, den såkaldte Inauguration Ceremony, i januar 2017 kulminerede internettet i spekulationer om, hvorvidt Melania overhovedet var lykkelig i sit ægteskab, efter hun var blevet fanget i en tvetydig grimasse under ceremonien.

Her står den smukke hustru bag sin mand, der vender sig og siger et par ord til hende. Hun er et stort smil. Men så snart Donald Trump vender sig væk igen krakelerer hendes smil, der i stedet forvrænges til et pinefuldt, næsten grådkvalt, udtryk. Hvad betyder det?

via GIPHY

Kort efter Trumps præsidentindsættelse fulgte Melanias udmelding om, at hun ikke agtede at flytte med sin mand fra New York til Washington, men dette udsagn har hun dog ændret og er nu flyttet til Det Hvide Hus.

Men man kan ikke klandre førstedamen for at være blevet mere politisk på trods af sin adresseændring, og modsat forhenværende førstedamer som Hillary Clinton og Michelle Obama, har Melania stort ikke påtaget sig nogle politiske mærkesager. Det lader hun Ivanka om.

Hun har sågar sagt, at hun ikke vil udtale sig om politik, men at de mennesker, der tror, at hun giver sin mand ret i alt, tager fejl.

Læs også: Farvel til USA's sympatiske og stilfulde førstedame, Michelle Obama

I ELLE fortæller Melania Trump: ”Jeg er mig selv, og jeg siger min mening – jeg er heller ikke enig med Donald om alting.”

Det viste sig, at der ikke var tomme trusler bag Melanias ord, da Præsident Trump kom i ubestridt dårligt lys, efter at have udtalt, at han frit kunne gramse på kvinder som han lystede, fordi han var rig – det omstridte ”grab them by the pussy”-citat. Det er den eneste gang Melania aktivt har taget bladet for munden og offentligt kritiseret sin mand.

”Det er ikke den mand, jeg kender og har giftet mig med, og det er uacceptabelt og anstødeligt,” siger Melania Trump i portrættet, der kan læses i sin fulde længde i ELLE-magasinet, der er på gaden i januar måned.

… Og hvis du savner et gensyn med forhenværende førstedamer, så swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 10 mest stilfulde føstedamer gennem tiden. Enjoy!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her