Farvel til USA's stilfulde og sympatiske førstedame Michelle Obama

Farvel til USAs stilfulde og sympatiske førstedame Michelle Obama
Foto: All Over Press
Efter et hæsblæsende efterår på den politiske scene i USA, blev det i november afgjort hvem, USA's kommende præsident er. En afgørelse, der ikke kun betyder et farvel til Demokraterne, men også et uundgåeligt farvel til Barack Obama og Michelle Obama, som siden 2008 har haft deres daglige gang i Det Hvide Hus i Washington.
 
Selvom tiden som præsident for Barack Obama er fortid, så hersker der næppe nogen tvivl om, at hans store indsats i USA og for den amerikanske befolkning, for altid vil blive husket, værdsat og mindet mange år fremover - både inden for og uden for USA's landegrænser. 
 
Se også: Amerikansk Vogue hylder Michelle Obama på forsiden
 
Og bag enhver stærk mand står som bekendt en mindst lige så stærk kvinde. Et citat, der ikke kunne passe bedre end på Barack og Michelle Obama.
 
For ikke nok med, at Michelle Obama har været en fast klippe for sin mand gennem et af verdens mest magtfulde erhverv i otte år, så har Michelle Obama med sin udstråling, empati og stilfulde væsen også gjort et særligt indtryk i det meste af verden.
 
Noget, som i den grad er kommet til syne igennem alle de otte år, hvor hele verden har haft fornøjelsen af Michelle Obama som USAs førstedame. Senest i førstedames afslutningstale til det amerikanske folk, som var adresseret særligt til den yngre generation i USA. Med ordene "Vær ikke bange. Vær fokuseret. Vær håbefuld. Vær stærk. Styrk dig selv med en god uddannelse. Vis vejen med håb - aldrig frygt", var det en meget berørt, men kærlig Michelle Obama, som sagde farvel til USA og tiden som førstedame med et stærkt budskab - et budskab, som der garanteret allerede er flere unge (også uden for USA), der har taget til sig. 
 
Læs også: Her er de 10 mest stilfulde førstedamer i USA
 
Udover Michelle Obamas status som førstedame og hendes virke i forbindelse med jobbet, så kan man heller ikke sige Michelle Obama, uden også at sige god stil. Siden Michelle Obama tiltrådte positionen som USA's førstedame, er hun blev rost for sin upåklagelige stil, og hun er derfor også blevet sammenlignet med Jackie Kennedy, som altid har været anset som en af USA's mest velklædte førstedamer gennem tiden. Og vi kan kun tilslutte os denne vurdering - for hvem husker ikke Michelle Obama og hendes rosegold drøm af en Versace-kjole, som hun ankom i ved en statsmiddag i oktober 2016. Så blev det næppe mere gennemført. 
 
Og det er ikke kun os, der er vilde med Michelle Obamas stil. Det er den amerikanske befolkning tilsyneladende også. Rygterne siger faktisk, at når Michelle Obama bærer en kjole eller sæt fra et specifikt brand, så kan det pågældende brand tjene op til 14 millioner dollars ekstra - udelukkende på baggrund af førstedamens blåstempling. 
 
Så før vi tager helt afsked med Michelle Obama som førstedame, har vi samlet nogle af førstedamens bedste stiløjeblikke.
 
... Farewell, Barack og Michelle Obama! 
 

Mandagsmuse: Michelle Obama

Relaterede artikler