4 sko fra 90'erne, du skal eje igen

Foto: All Over Press
Sko har altid haft en særlig status i modebilledet, ikke mindst hos den modebevidste kvinde, og gennem tiden har nogle modeller gjort sig særligt bemærket og fået noget nær ikon-status. For der er bare nogle sko, som aldrig går af mode, som fx Chanels ballerinaer eller kendte two-tone slingbacks, som kom frem for over 60 år siden, men som vi stadig elsker i dag!
 
 
Andre sko dukker op med jævne mellemrum fra sæson til sæson alt efter modens tendenser, som netop nu, hvor vi i hvert fald har spottet 4 skomodeller, som var særligt hotte i 1990'erne, og som i den grad er 'back on track'. 
 
Du husker garanteret plateauskoen, som 90'ernes største pigegruppe 'Spice Girls' var særligt glade for ligesom du måske husker, hvordan supermodellen Naomi Campbell faldt lige så langt hun var på catwalken til et Vivienne Westwood show i 1993 - et fald som muligvis var forårsaget af de 22 cm. høje plateausåler, hun havde på. 
 
90'erne lod os gå i mange fine sko, og i dag er både plateauskoene såvel som den kendte ’Mary Jane’-model atter at spotte hos kendisserne såvel som hos de største modehuse som Gucci, Prada og Miu Miu, der har lanceret smukke, nyfortolkninger af de klassiske sko. Og hvem elsker ikke, når nostalgien bliver brugbar igen?
 
 
Så hvad enten du kan hive et par gamle 90’er-plateausko frem fra skabet, eller du må ud og investere i en moderne fortolkning af den ikoniske ’Mary Jane’ sko, så inspirerer vi dig i galleriet nedenfor til fire 90’er sko, som er hotte igen...
 

4 sko fra 90'erne du skal eje igen

 

Relaterede artikler