Kendisserne har talt: 90'ernes populære frisure er tilbage

90'ernes populære frisure er tilbage
Foto: @josephineskriver

Den er tilbage! Frisuren, der toppede i 90'erne, er nu tilbage i modebilledet. Modeller og andre it-piger verden over har nemlig kastet deres kærlighed på 'Twin Topknot'-frisuren, som flere sikkert kender bedst fra Emma Lee Bunton, der rockede de to små knolde, da hun var med i Spice Girls-gruppen i 90'erne. 

Om den så er rodet, stram, pjusket eller helt perfekt sat - så er der intet, der er mere klassisk i streetstyle-billedet end de kendtes egne versioner af den klassiske knold. Og nu er tiden så (igen) kommet til, at man har to knolde på hovedet. 

Læs også: Her er efterårets største trends fra streetstyle-scenen 

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med tendensen, herunder at flere kendisser har lavet deres eget 'take' på den populære frisure - som for eksempel Cara Delevingne, der har givet sit 'take' på den Princess Leia-agtige frisure eller danske MØ, som har gjort 90'er-frisuren til sin egen med de lidt tilfældige, rå små knolde med sjovt hårpynt. 

Se også: Se Kylie Jenner's 42 forskellige frisurer fra 2015 

Hvis du vil se mere til 'Twin Topknot'-frisuren, så har vi samlet et galleri af forskellige kendte kvinders version af den ikoniske 90'er-frisure. 

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Kendisserne har talt: 90'ernes populære frisure er tilbage

 

Relaterede artikler