Spottet Kendall Jenner spottet i design fra dansk influencer

Foto: KCS Presse / MEGA

Det kan ikke længere komme bag på nogen, at Kardashian/Jenner-familien er ellevilde med dansk mode. De er flere gange blevet spottet i danske brands og -samarbejder, hvilket endnu engang gør sig gældende for den smukke og meget omtalte model, Kendall Jenner.

Måske du husker, da Kendall Jenner blev spottet med Helmstedts tote-taske i smukt jordbærprint eller da hun til jul iførte sig Han Kjøbenhavn? Der er ingen tvivl om, at topmodellen har styr på stilen – og at hun elsker dansk design!

Hun er senest spottet iført ’Perni 11’-sandalen fra samarbejdet mellem den danske influencer og stylist, Pernille Teisbæk, og den italienske designer, Barbara Borghini.

Kendall er gået all in på sommeren i sin styling af sandalerne sammen med et par lavtaljede jeans, en stribet crop top, en skuldertaske med matchende rem og solbriller.

@giaborghini

@giaborghini

Du kan gøre hende kunsten efter og købe sandalerne lige HER.

Læs også: Kim Kardashian har kastet sin kærlighed på dansk smykkebrand.

Det er, som fortalt, den altid kvalitetsbevidste designer, Barbara Borghini, der står bag Gia Borghini. Et brand der både er moderne og feminint, og som har god kvalitet og det gode håndværk for øje.

Sandalerne er det perfekte mix af dansk stil og behag, italiensk design og amerikansk coolness.

Hvis du gerne vil se, hvilket andet kendt, amerikansk stilikon, der ifører sig dette sandal-samarbejde, kan du læse med HER.

Hvis du, ligesom os, er helt vild med Kendall Jenners stil, og ønsker du at tyvstjæle den? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af hendes bedste outfits.

Se Kendall Jenners bedste streetstyle-øjeblikke

Relaterede artikler