Spottet Kim Kardashian har kastet sin kærlighed på dansk smykkebrand

Foto: MEGA

Det er tydeligt, at Kardashian/Jenner-søstrene er vilde med dansk design – og vi forstår godt hvorfor!

Siden Kim fik sin stylist, Veneda Carter, som er denne måneds smukke forsidemodel, har de amerikanske kendisser gang på gang kastet deres kærlighed på dansk design – og vi ville lyve, hvis ikke vi sagde, at vi hver eneste gang bliver ramt af stolthed over de dygtige, danske brands.

Måske du husker, da Kim blev spottet i det danske badetøjsmærke, Sian Swimwear, eller da hun blev spottet i det nye, danske it-brand, Kerne.Milk?

Nu har hun gjort det igen!

Læs også: 10 items til en casual sommergarderobe med et twist

Denne gang er reality-stjernen og modeikonet nemlig spottet i det danske smykkebrand Ragbag med deres No. 12014-øreringe, som du kan få fingrene i lige HER.

Læs også: Her er Gannis nye sommerkollektion, som vi bare må have fat i

Det danske it-smykkebrand, Ragbag, blev grundlagt i 2020 af det hippe og succesrige kærestepar Martin Lyne og Jannick Lindberg. Ragbags smykker er enkle og inspireret af den skandinaviske, rene stil uden for mange detaljer. Parret står desuden også bag modelbureauet Le Management og hudplejemærket Woods Copenhagen.

Psst … Husk at du i denne måneds ELLE kan møde stylisten bag Kim Kardashians cool stil, Veneda Carter, til en snak om livet som stylist for måske verdens mest kendte eks-par og om livet som kommende mor og alt, hvad det indebærer. Du kan læse meget mere om ELLEs juni-nummer lige HER.

Læs også: 11 items til et cool tomboy look a la Veneda Carter

Vi har i galleriet herunder samlet 7 danske smykkebrands, som du skal kende lige nu – og ja, Ragbag er selvfølgelig én af dem.

7 danske smykkebrands, du skal kende

Læs også: Her er Tiffany & Co's nye globale ambassadører, som du helt sikkert kender

Relaterede artikler