Stilikoner De 25 største fiktive stilikoner nogensinde

Foto: All Over Press
De er altid i magasinerne, spottet på gaden af streetstyle fotograferne og i dit feed på Instagram - alverdens stilikoner, som inspirerer os til at afprøve nye looks, bære ekstra store solbriller og mixe print og farver. Vi nævner i flæng Alexa Chung, Olivia Palermo, Anna Wintour, Kate Moss, Olsen-tvillingerne, Kendall Jenner og Caroline Brasch som bare nogle af de nulevende ikoniske inspirationsdarlings. 
 
Læs også: 18 stiltips vi har lært af Victoria Beckham.
 
Men vi høster så sandelig også rigeligt inspiration fra karaktererne, der underholder os fra skærmen. Velklædte kvinder, der har stilen on point og garderobeskabet fyldt af tidens hotteste designere - på trods af at stilikonerne kun eksisterer i fiktionens verden. Hvor ofte har du eksempelvis ikke forsøgt at kopiere Serena van der Woodsen's glamourøse high school stil, været inspireret af Andy Sachs og hendes forvandling til en ægte high-fashion girl i The Devil Wears Prada, eller lavet en 1:1 kopi af et vaskeægte 'Carrie'-look? For ej at glemme den klassiske Audrey Hepburn i rollen som Holly Golightly, der med det ikoniske åbningslook (Givenchy-kjole, handler, perlekæde, bredskygget hat og diva-solbriller) for alvor manifesterede 'den lille sorte' som alle tiders go-to-kjole. 
 
Selvom det er fiktion er inspirationen reel, og derfor har vi gransket filmuniverset for vaskeægte stilikoner og samlet 25 fiktive skønheder, som har inspireret os gennem tiden...
 

25 fiktive stilikoner vi ELLEsker

 

Relaterede artikler