Ugens ELLEment: Customize parfume fra Byredo

Ugens ELLEment: Customize-parfume fra Byredo
Foto: PR

Louis Vuitton har længe tilbudt monogrammering og denne sæson er “Customize”-tendensen mere fremtrædende end nogensinde før. Flere store modehuse som Burberry, Ralph Lauren og Gucci, som netop har åbnet en dedikeret customize-afdeling i Milano, er med på personificerings-bølgen og tilbyder nu den enkelte kunde at sætte prikken over i’et de eksklusive design.

Se også: Kom med til Burberrys Monogramming Days

Og tendensen stopper ikke ved luksuriøse lædervarer, men spreder sig også til parfumer. Senest har kult-brandet Byredo lanceret en parfume uden navn, hvor det er op til den enkelte at dufte sig frem og navngive parfumen efter de associationer noterne frembringer, eller opkalde de dyrebare dråber efter sig selv. Kreativiteten og den personlige fortolkning kender ingen grænser, og uanset hvad man døber parfumen, vil man skabe en duft, der er helt unik. Om Byredos ”Unnamed”-parfume, der er lanceret i anledning af parfumehusets 10 års jubilæum, siger Digital Director Rose Maria Boelsmand:

”I en tid, hvor selv det mest eksklusive bliver main stream og alle er ens, er der et øget behov for at skille sig ud og "customize". Parfumen fra Byredo er endnu et fint eksempel på, hvordan man kan give et produkt et præg, som ingen andre har.”

Se også: Polo Ralph Lauren åbner customization-mekka i London

”Unnamed” fra Byredo koster fra 735 kr. (50 ml) og kommer med et sæt af bogstaver, så den enkelte selv kan navngive parfumen, efter de associationer duften fremkalder. Læs mere om ”Unnamed” og customize din unikke duft her

Relaterede artikler