Polo Ralph Lauren åbner mekka for customized-produkter i London

Polo Ralph Lauren åbner mekka for customized-produkter i London
Foto: PR

For første gang åbner Polo Ralph Lauren sin egen flagship store på europæisk grund. ”The Polo Custom Shop” findes på Regent Street i hjertet af London, som også er hjemsted for andre, lækre falgship stores. Om valget af London som Polo Ralph Laurens første flagship store, siger Ralph Lauren:

"Den engelske livsstil har altid inspireret mig. Englændernes stil har en lethed over sig, der kombinerer moderne innovation med en iboende påskønnelse af traditioner. London er den perfekte by at vise hele Europa, Polos energiske personlighed og fine håndværk.”

Læs også: Neye fejrer 135 år med limited edition kollektion og donerer penge til kampen mod kræft

I den 1.631 kvm. store butik kan du til dig selv, dit barn eller din mand få customized polotrøjer, blazers, oxford-bluser, caps samt brandets signaturprodukt til det modeglade publikum tasken ”Sullivan” som du kan få med en rem, der i længden passer lige til dig.   

Ralph Laurens nye customized-initiativ inkluderer også, at du kan få dine initialer syet på din Ralph Lauren bluse, og som kunde kan du selv være med til at bestemme hvordan emblemet, der følger med initialerne skal se ud.    

Se også: Luksus loppemarked: Shop en bid af fashionistaernes garderober

Så hvis turen går forbi London, så smut en tur forbi The Polo Custom Shop - Regent Street er i det hele taget et besøg værd for alle os shoppeglade kvinder.

I galleriet herunder har vi samlet en række billeder af The Polo Custom Shop i London:

Polo Ralph Lauren åbner mekka for customized-produkter i London

Relaterede artikler