It-skoen Topshops The Row-inspirerede sandaler blev udsolgt på et splitsekund – nu er de back in stock

Foto: Topshop

High street-mærkerne lader sig unægtelig inspirere af de store internationale modehuse, og grundet førstnævntes kæmpe produktion af tusindvis af varer, kan de lynhurtigt have en ny trend på hylderne.

Den manøvre har Topshop gjort brug af, idet de har designet sæsonens musthave-sandal. Der skal dog næppe det store loop til at klargøre, hvor inspirationen er fundet.

Topshop-sandalen med de tynde stropper og den lille hæl er tydeligt inspireret af Mary-Kate og Ashley Olsens brand, The Row, og deres ’Bare Sandal’, som netop nu sidder på fødderne af enhver stilbevidst fashionista.

The Rows 'Bare Sandals', der kommer i flere farver.  Foto: Mytheresa

The Rows 'Bare Sandals', der kommer i flere farver. 

Skal du have ’the real deal’ fra The Row skal du punge ud med den nette sum af 5.300 kroner, så der er immervæk flere af os, der kan være med på Topshops version til 400 kroner.

Læs også: Ganni og Mytheresa lancerer capsule kollektion – og den får dig 100% i sommerhumør.

Topshop har valgt at navngive deres bud på en chic forårshæl ”Strippy Heeled Sandal” og den kommer både i en sort og en koralfarvet version.

Foto: Topshop

Du skal bare beslutte dig for farven – men tøv ikke for længe – i sidste omgang blev budgetversionen af sandalen hevet væk. Du kan shoppe det fine fodtøj lige HER

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Er du til flere feminine og budgetvenlige fund, kan du scolle igennem galleriet herunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet sine 10 favoritter til et feminint hverdagslook:

Inspiration til et feminint hverdagslook

 

Relaterede artikler