Forårskollektion Ganni og Mytheresa lancerer capsule kollektion – og den får dig 100% i sommerhumør

Foto: Ganni

Det supereftertragtede,’talk of town’-brand, Ganni, har været at finde på de digitale hylder hos luksus-webshoppen Mytheresa siden år 2014, og det succesfulde samvirke mellem de to har da også før mundet ud i deciderede samarbejder.

Ganni har nemlig tidligere lanceret en capsule kollektion eksklusivt for Mytheresa, og nu gentages succesen med en forårskollektion.

Mytheresa tilbyder tøj, sko og accessories fra over 200 af verdens mest eftertragtede og omtalte designere, og i denne ligning er danskerne naturligvis ikke glemt: ”Kollektionen markerer styrken af Mytheresa og Gannis forhold og voksende partnerskab”, lyder det i forbindelse med lanceringen af forårskollektion.

Læs også: Fashion buying director hos Mytheresa: ”Disse trends bliver uundgåelige i foråret og sommeren 2019”.

Kollektionen, der består af 12 limited-edition items, har fået navnet ‘On The Edge of Flower Fields’.

Ganni fortæller, at kollektionen er inspireret af følelsen af sæsonernes skifte, hvilket kommer til udtryk i stærke farver og sjove blomsterprint. Kombinationen af de feminine items stylet med cowboy-støvler og en bøllehat giver, ifølge Ganni, det perfekte forårslook.

Netop derfor er Gannis kultagtigt cowboy-støvler en del af kollektionen, men denne gang er de skabt i hvidt læder og ruskind med kontrastfyldte brune syninger. Bøllehatten er også at finde – naturligvis i blomsterprint.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

‘On The Edge of Flower Fields’-kollektionen består desuden af 10 iøjnefaldende kjoler, som alle er gode bud til den forestående eventsæson. Den berømte Ganni wrap-kjole gør eksempelvis comeback, men denne gang med puffede ærmer og flæser.

”Mytheresa var vores første internationale partner nogensinde, så de vil altid have en speciel plads i vores hjerter”, fortæller Gannis kreative direktør, Ditte Reffstrup.

”Med capsule kollektionen her tog vi tingene tilbage til klassisk Ganni med et line-up af feminine kjoler og accessories fyldt med sjove blomsterprint og kontrastfyldte detaljer. Perfekt til sommerfester! Vi tænkte på den tid af året, hvor det er lige på grænsen til foråret, hvor man rigtig kan mærke ændringen og forventningen i luften”, siger Reffstrup.

Gannis capsule kollektion for Mytheresa lancerers i marts 2019, men du kan allerede nu komme i forårshumør ved at se kollektionen igennem i galleriet herunder:

Ganni og Mytheresa lancerer capsule kollektion – og den får dig 100% i sommerhumør

Relaterede artikler