Juleinterview Simone Noa: "Det ønsker jeg mig til jul"

Instagram @simonenoa & PR

Der hersker ingen tvivl om, at julen er en tid, der er forbundet med traditioner og julehygge på højt plan. Men julens mange traditioner kan i den grad være forskellige fra familie til familie - og det samme kan juleønskerne og julegaverne.

Er du blevet færdig med julegaveræset i år, eller mangler du stadig et par gaveidéer til, hvad du kan forkæle din mor, søster eller måske dig selv med? 

For at hjælpe dig på vej, har ELLE fanget den stilfulde influencer, Simone Noa, til en julesnak, hvor hun blandt andet fortæller, hvad der står øverst på hendes ønskeliste samt hvilke traditioner, hun holder fast i i julen.

Hvis du endnu ikke er stødt på Simone Noa på de sociale medier, så kan det helt sikkert anbefales, at du smutter ind og tager et kig på hendes Instagram. På hendes profil inspirerer hun nemlig dagligt sine følgere med fine, kulørte billeder, der udstråler hendes flotte og legende stil. 

Læs også: Karla Alajdi: "Her er mine største juleønsker i år"

Vil du høre mere om Simone Noa, eller mangler du stadig lidt inspiration til julegaverne? Så læs med herunder, hvor ELLE har stillet Simone til fem hurtige julespørgsmål, hvor hun b.la. fortæller hvad hun ønsker sig i julegave, og hvad hun synes, det bedste ved julen er. 

Hvad synes du, det bedste ved julen er?

”Det må være hyggen, og at man samles med sin familie. Jeg styrter altid rundt i min hverdag, så for mig er julen en tid, der er sat af til familien, så man kan få slappet af og nyde årets sidste dage sammen." 

Har du og din familie nogle særlige juletraditioner? 

Jeg prøver at gøre det til en tradition at se Disneys juleshow, for på trods af snart 27 vintre, føler jeg aldrig, at man bliver for gammel til Disney. Det er nemlig ret nostalgisk, og det elsker jeg. På selve juleaften er der altid et par traditioner, der holder ved. Pakkeleg er bl.a. en fast tradition, hvilket altid er spændende og en smule uroskabende. Vi er nemlig alle nogle dårlige tabere, men spændingen og de lidt feisty kommentarer giver lidt ekstra spice til en ellers rolig og hyggelig aften." 

Læs også: Charlotte Lynggaard: Her er mine juleønsker, juletraditioner og mit julebord

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

"Den gave jeg stadig husker og mindes, er et arvestykke, som var en ring, jeg fik af min moster. Arvestykker og smykker har sin helt egen historie og betydning, som intet andet kan hamle op med, og derfor har lige netop den ring også en særlig plads i mit hjerte. Udover ringen har jeg også været glad for de rejser, jeg har fået i julegave. Rejser er minder for livet, og det er minder, der især bliver tænkt tilbage på i denne tid, hvor man ikke kommer meget længere end til supermarkedet på hjørnet." 

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

"Jeg elsker at give gaver - men særligt personlige gaver eller oplevelser, som man kan dele sammen." 

Hvad ønsker du dig til jul?

Du kan se alle Simone Noas flotte juleønsker i galleriet herunder. 

Simone Noas juleønsker

Relaterede artikler