Shoppegalleri: Få månedens cool forsidelook

Foto: Sune Czajkowski, Styling: Mie Juel
 
På ELLE-redaktionen glæder vi os til, at foråret kommer snigende, og i månedens magasin har vi taget varmen lidt på forskud med en forsideskydning i lysets by, Jerusalem.
 
 
På forsiden af det splinternye ELLE, som er på gaden torsdag den 25. januar, finder du den smukke model, filmelsker og mor, Emma Leth i smukke og historiske gader i Tel Aviv, som dannede kulissen for månedens forside.
 
Den på alle måder smukke og levende by, har inspireret ELLEs Style Director, Mie Juel, til skydningen af denne måneds forside og dertilhørende modeserie ”Black & White”, hvor der er fokus på tidløse looks i klassiske sort-hvide nuancer, men med en cool kant.  
 
 
Den cool kant ses i elementer som voluminøse ærmer, opsigtsvækkende statement-øreringe og ikke mindst overraskende materialesammensætninger, som en florlet kjole med sløjfe kombineret med en lakfrakke.
 
Se meget mere i det nye magasin, hvor du vil du finde modeserien ”Black & White” sammen med masser af inspiration til, hvordan du selv kan opdatere det sort-hvide look, så det får en cool og forårsagtig feeling.  
 
I galleriet nedenfor guider vi til, hvordan du kan skabe din egen version af månedens forsidelook og blive lige så forårslækker som cool Emma Leth. 
 

Shoppegalleri: Få månedens cool forside-look

 
 

Relaterede artikler