Johannes favoritter: 10 modeuge-favoritter på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Its on! Modeuge-sæsonen er i fuld gang og lige nu er de parisiske catwalks fyldt med Haute Couture fra de største modehuse som Dior, Proenza Schouler og Chanel.

Inden længe er det også Københavns tur til at blive forvandlet til et modemekka af shows, streetstyle-dronninger og dansk mode, når det er bedst!

For i næste uge starter Copenhagen Fashion Week, og i den anledning har ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm udvalgt 10 favoritter, som helt sikkert vil skabe opmærksomhed i den kommende tid.

I modsætning til den skandinaviske stil, der plejer at dominere gadebilledet herhjemme, er det tid til at give den ekstra gas, når modeugen indtager København, og kodeordet er more is more.

Læs også: Filippa K: "Alle vores AW18-looks er lige til at hoppe i, og modellen kunne derfor træde lige ud i gadebilledet"

Derfor er accessories key, og de ekstra detaljer kan på få sekunder opgradere et outfit.

Gå efter items som et par statement-øreringe eller et spraglet silketørklæde, der giver liv og farve til ethvert outfit. Du kan også være sikker på at få opmærksomhed i det Københavnske gadebillede, med en opsigtsvækkende stråtaske. Bær den sammen med et par sorte cat eye-solbriller.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det er let at fare vild i modeugens travle og konstante myldretid, men husk endelig at nyde det og at have det sjovt – det er jo i sidste ende, det som mode handler om.

Se alle Johannes favoritter til modeugen i galleriet herunder: 

Johannes favoritter: Tag til modeuge med stil

Relaterede artikler