Moderedaktørens 10 november-favoritter

Moderedaktørens 10 november-favoritter
Foto: Sean McMenomy

Vi er for alvor gået ind i lag-på-lag-sæsonen. Den ene dag kan det være bidende koldt og blæsende, og den næste er det mildt i vejret og næsten for varmt til at have handskerne på.

De smukke gyldne blade falder smukt i takt med, at kulden bider lidt hårdere for hver dag der går, men det betyder ikke, at det er slut med at se fashionabel ud - tværtimod.

ELLEs Fashion Editor Josephine Aarkrogh ved, hvad hun vil iføre sig for at gå et stilfuldt efterår og vinter i møde, men samtidig har hun styr på lagene. Både så det er stylet lækkert, men også så lagene kan tages af og på - alt efter vejret.

Josephine har derfor fundet 10 amerikanske november-favoritter til dig, som vil passe perfekt til et stilfuldt efterår og vinter.

Læs også: ELLE December // Nyt magasin + Dossier

Hun har inkorporeret de smukke efterårsfarver sammen med de mere festlige items, så du kan kombinere det enkle med mere opsigtsvækkende.

Josephine guider dig til et chikt vinteroutfit med alt, hvad du skal bruge. Lige fra det lækre lingeri inderst til en varm striktrøje med smukke detaljer yderst. Og ikke mindst den festlige taske, der helt sikkert vil få dig til at lyse op i vintermørket.

Se også: Stjæl det festlige forsidelook 

I galleriet har vi samlet Josephine Aarkroghs 10 november-favoritter, så du kan blive inspireret til de køligere dage - hvem ved, måske er en af dine nye favoritter iblandt?

Moderedaktørens 10 november-favoritter

 

ELLE & Dig

Relaterede artikler