ELLE December // Nyt magasin + Dossier

Foto: Henrik Bülow

Tekst: Rebecca Laudrup 

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, hvor vi tuner ind på festsæsonen – så du kan godt finde danseskoene frem!

Vi har lavet en guide om det, du skal snakke om, inden musikken virkelig går i gang. Du kan også få lov at læse et eksklusiv interview med dansk musiks (og stils) ener, nemlig Aura, som er tilbage i vores radioer (og hvor er vi glade for det!). Og hvis der er en film du skal glæde dig til at se, så er det ’The Girl on The Train’, hvor vi har taget en snak med hovedpersonen, Emily Blunt som fortæller om, hvordan det er at flytte til New York. 

Vi har lavet en kjoleserie, hvor du kan se nogle af de smukkeste kjoler, som du kan drømme dig til. Ligesom vi har partycrashet tre forskellige grupper af veninders fester og fået deres bedste tips om, hvordan de fester, når de er sammen.

Og ikke nok med det, så har vi ovenikøbet været på besøg på et af de smukkeste Godser for at møde Clara Moltke-Huitfeldt Rosenkrantz, som har vist os hvordan hendes univers ser ud (med balkjoler, gummistøvler og fund fra loftet).

Vi har også lavet en sund side til dig, så du selv kan lave din egen ”sunde” cocktail, og råd til hvad du skal spise dagen derpå. 

Derefter kan du se den smukkeste 20’er modeserie, som giver dig lyst til at tage tilbage til den tid og danse hele natten a la Den Store Gatsby-stil. Du skal bestemt heller ikke snydes for inspirerende mode, til når du skal dresse op – vi har fundet masser af glimmerkjoler, de flotteste festtasker og sexede 1980’er-looks, der vil gøre din vinter endnu mere eventyrlig.

Psst … du får også en verdenspremiere, nemlig ELLEs helt nye mandemagasin Dossier med i købet!

Få et smugkig i magasinet nedenfor - brug pilene eller 'swipe' dig igennem galleriet. 

ELLE December // Nyt magasin + Dossier

Relaterede artikler