Tendenser Her er de fem største brudekjoletendenser til brude anno 2020

Foto: Imaxtree

At blive inviteret til bryllup er altid med stor taknemmelighed. Ikke kun fordi man glædes over endnu et lykkeligt par, der får hældt kærlighed ud over sig en hel dag. Men også fordi du atter har en anledning til at dresse up. Her må du godt investere i den nye kjole, du så i vinduet i yndlingsbutikken. Og du må gerne forære dig selv en stor omgang ny make up – for det er jo et bryllup, du skal til…  Men nok om gæsterne. Nu skal det handle om bruden.

For hvad er tendensen egentlig? Er det et stort, voluminøst skrud, eller er det en figursyet havfruekjole? Følg med her når vi tager dig igennem brudekjoletendenserne anno 2020.

Kvinder, der gifter sig i 2020, er heldige. Måske heldigere end nogen andre brude nogensinde før har været. De har nemlig adskillige stilarter at vælge imellem, når de står med den svære beslutning om, hvilken kjole de skal iføre sig på deres vigtigste dag. Det er jo kjolEN, vi taler om.

Når det handler om at beslutte, hvad der gør en kjole værdig som brudekjole, afhænger det faktisk ofte af bruden, der ser.  For der er ikke længere en bestemt diskurs om, hvordan brudekjoler skal være. Og gudskelov for det!

Læs også: Brudekjoledesigner Maria Fekih: ”Brude kender kun sig selv i hverdagstøj – derfor er brudekjolemoden lige nu mere cool end pæn.”

Så hvis du på din store dag har lyst til at hoppe i en heldragt, en lårkort sag eller en multifarvet maxikjole, så er du i din gode ret til at gøre det. De traditionelle forestillinger er lagt på hylden, og vi er blevet sværere at chokere.

Men hvordan bliver brudekjoleindustrien ved med at forny sig, når nu alting er tilladt? Hvad kan man lade sig inspirere sig af som kommende brud? Her kommer nogle forskellige bud på brudekjoler anno 2020.

Her er de fem største brudekjoletendenser til brude anno 2020

Relaterede artikler