Få Bella Hadids sofistikerede 'on-the-run'-look på budget

Foto: PR

It-girl og supermodel, Bella Hadid, har om nogen fundet nøglen til det feminine, sporty og afslappede look, og med et miks af feminine lag og rå detaljer tryller hun gang på gang et lækkert og casual outfit frem.

Under de internationale modeuger er Bella Hadid fast inventar på de største modehuses catwalks, og hun er nærmest uundgåelig i streetstyle-billedet! For Bella formår om nogen at iklæde sig et lækkert on the run-outfit og samtidig ligne en million…

Læs ogsåSkønhedsredaktøren: 10 februar-favoritter

Når den yngste Hadid-søster ikke er iført sexede lårlange støvler, der fremhæver hendes misundelsesværdige, lange ben, ses hun oftest i mere casual outfits bestående af fede sneakers og crop tops.

ELLEs moderedaktionen har afkodet stilen og fundet 10 items, så du kan få et outstanding og cool look som Bella Hadid – endda på budget!

Her ses Bella i et gråt, feminint og klassisk outfit. Den grå kjole fremhæver hendes flotte figur, mens den åbne trenchcoat bløder det stramtsiddende look lidt op.

Hun har tilføjet noget attitude i form af transparente solbriller og røde læber - for ikke at glemme den stramme, opsatte knold i nakken. Disse detaljer står i kontrast til det ellers klassiske og ladylike look, men det fungerer for Bella – og det vil det stensikkert også for dig!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Swipe igennem galleriet nedenfor for at se de 10 lækre items, der er inspireret af Bella Hadids cool look: 

Få Bella Hadids sofistikerede on-the-run look på budget

 

Relaterede artikler