15 julegaver til din søster og veninde

Din veninde og søster er dem, du kender allerbedst, men derfor kan det alligevel ske, at de er blandt de personer på julegave-give-listen til jul, der er sværest at finde på fine gaver til (altså bortset fra mændene!). For hvis der er nogle, der er pertentlige, og ved præcis hvad de vil have (og ikke vil have), så er det pigerne, og det gør det ind i mellem svært at ramme helt rigtigt med pakken, der skal under træet, eller foræres over et glas skoldhed hvid gløgg.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Men uanset om du blot er ude efter en lille juleerkendtlighed eller udveksler store (læs: dyre) julegaver med dine nærmeste piger, så er der rigelig inspiration derude. Er hun den rejselystne type med hang til modens metropoler, så er Louis Vuittons eksklusive city guides en oplagt (og insta-værdig) gaveide, mens alt fra glimmersokker, lækre duftlys, neglelak og fine hårspænder er en yndig lille ting, som de fleste piger bliver glade for, og ikke mindst bruger flittigt. 

Er du ude i lidt større gaver, så forkæl hende med et sæt undertøj i en skøn kvalitet, eller et smykke, som vil få hende til at tænke på dig, hver gang hun har det på.

Læs også: Det ønsker ELLE-redaktionen sig til jul

I galleriet nedenfor har vi samlet 15 julegaver til din veninde eller søster – og hvis du mangler inspiration til gaverne til familiens øvrige medlemmer, så kan du finde gaveideer til din mor, far og bror ved at klikke på linkene.

Psst …Sidder du på mobilen så kan du swipe mellem billederne. 

15 julegaveideer til din søster og veninde

Relaterede artikler